15 grunde til at jeg elsker efteråret

Efterårshygge: Skab en hyggelig stemning med lys

Nu skriver kalenderen oktober og de seneste år er netop denne måned blevet en af mine absolutte favoritter på hele året. Jeg elsker oktober, de mørke eftermiddage og aftener. Den første rigtige efterårsstorm og smukke farveskift i skoven. Det er som om det bare er meget lettere at hygge sig på denne tid af året – alene det at stryge en tændstik og tænde levende lys, så spreder der sig den skønneste efterårsstemning i hele huset ♥ I sidste uge modtog jeg den fineste pakke fra Kähler Design med flere af deres smukke nyheder.  Jeg har virkelig mange lysestager fra dem, men de bliver ved med at kreere de skønneste sager jeg altså ikke kan undvære i min boligindretning. Jeg har både de runde Hammershøi stager til kronelys og fyrfadslys i hvid, så selvfølgelig måtte jeg også have de nyeste stager i serien. Jeg synes virkelig de er pæne og meget elegante. De fylder lidt af ingenting på bordet og alligevel spreder de bare så enormt meget hygge.   Stagerne fås i lille, mellem og stor i tre forskellige farver. Jeg synes de er i spil som et af årets rigtig gode julegaveidéer. Jeg ved i hvert fald at min mor er helt pjattet med dem og de helt sikkert sniger sig ind på hendes ønskeliste i år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 grunde til at jeg elsker efteråret