Jul i august: Kählers julestel

En blomstrende anbefaling


Jeg har de sidste dage gået og tænkt på, at jeg burde dele et lille tip med jer her på bloggen.
Jeg synes august måned er fløjet afsted, faktisk gælder det hele sommeren. Der har været så meget. Blandt andet har jeg haft fødselsdag, hvilket betyder at jeg nu er fyldt 27 år. I den forbindelse havde jeg bestilt en masse blomster fra Queen Flowers, som jeg flere gange har delt min begejstring for herinde og på Instagram. Hver gang bliver jeg glad og imponeret, for de holder virkelig hvad de lover. På trods af varmen, så har blomsterne stået smukt siden 3. august og vandet er stadig lige så klart, som når det kommer ud af hanen i køkkenet. Vandet lugter ikke og blomsterne stråler stadig yndigt i mine hvid riflede Hammershøi vaser på spisebordet.
Jeg bestilte en hvid/rosa luksusbuket til 229,- og et par mini potteplanter i matchende farver. Nogle af dem klippede jeg i mindre stykker og dekorerede hver tallerken med. Det blev så sødt og meget enkelt, lige i min ånd.
Jeg synes man får virkelig meget for pengene i form af den lange levetid. Det er en fornøjelse med buketter der ikke skal kasseres efter en uge. Nå, det var egentlig bare en oprigtig anbefaling herfra ♥
Ha’ en dejlig søndag. Nu skal jeg til familiefødselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i august: Kählers julestel