Skab hyggelig stemning med et eksklusivt og personligt tæppe

Jul i august: Kählers julestel

Måske har du fulgt med på Kählers sociale medier i dag, så har du nok længe spottet det fine nye julestel. Jeg ville rigtig gerne have været med til presseevent, men jeg er meget hængt op af arbejde for tiden, hvilket også går ud over min aktivitet herinde, forhåbentlig kommer der mere overskud nu.
Da jeg så Kählers nye fine kollektion i dag blev jeg ret glad. Der kommer blandt andet to nye lyshuse, som jeg helt sikkert skal have fingrene i. Desuden kommer der fine julenyheder i Nobili serien, men allerfinest i Hammershøi serien.
Jeg synes det nye julestel er så fint, et smukt alternativ til os der samler på Hammershøi og ikke Royal Copenhagen. Det fineste synes jeg næsten er, at det nemt kan kombineres med det stel jeg i forvejen har i serien. Jeg er sikker på, at det fine kalenderlys skal være vores i år og mon ikke jeg skal have et par julekugler, en kop og tallerken eller to.
Billederne er venligst lånt af Kähler Design

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab hyggelig stemning med et eksklusivt og personligt tæppe