Livsglæde, lyst og energi. Men er jeg egentlig ALTID glad?

Skab hyggelig stemning med et eksklusivt og personligt tæppe

Hej venner ♥ I dag skal det handle om indretning. Det er virkelig længe siden føler jeg, og så alligevel ikke. Jeg ligger vandret på arbejde pt, samtidig er jeg blevet ramt af en sommer-influenza og jeg vil også gerne nyde sommeren med dem jeg holder af. Altså er tiden bare fløjet afsted, sådan er det nu engang bare ind i mellem.
Dette indlæg skal handle om det seneste der er flyttet ind herhjemme. Faktisk har jeg haft en periode hvor der blev ryddet ud, rykket rundt, skiftet ud for igen at smide ud og egentlig tror jeg bare at der var kommet alt for mange ting på alt for lidt plads, hvilket gav mig en fornemmelse af stress og klaustrofobi.
Det allervigtigste her i huset er at vi føler os godt tilpas. Alle sammen. Her skal være hyggeligt og indbydende, samtidig med stemningen skal være varm og personlig. Jeg synes faktisk jeg havde mistet lidt af det i bare overflod af ting og derfor besluttede jeg mig for at hyggen skulle flytte ind igen.
En af de letteste måder at skabe hygge i indretningen på synes jeg er med tekstiler. På badeværelset kan det dreje sig om håndklæder, i køkkenet viskestykker og karklude, men i stuen handler det hovedsageligt omkring puder, plaider, gardiner og ikke mindst gulvtæpper. Tidligere har vi haft runde kugletæpper og hundene har elsket dem, dog har vi været udfordret af, at de meget hurtigt blev hundenes tæpper og vores gamle sofabord indbød ind i mellem til en lille tissetår for den ældste af dem, hvilket gav nogle slemme farverige plamager på trægulvet.
Nu er den tid heldigvis forbi og jeg besluttede mig for at det var på tide at prøve igen, for der skal altså være et tæppe på gulvet i stuen i min optik. Jeg fik lov til at designe mit eget kugletæppe hos Sukhi.
På deres lækre webshop finder du de skønneste tæpper fra Tyrkiet, Marokko, Indien og Nepal. Faktisk var det helt svært at beslutte mig for hvilken stil jeg skulle gå med, men når alt kommer til alt, så har jeg bare haft en kærlighed til kugletæpperne fra Nepal siden første gang de dukkede op på de sociale medier og i sidste ende faldt valget på sådan et.
Jeg valgte at designe mit eget og denne gang et rektangulært med blot to farver. Tæppet har fået det fineste mønster, som gør det spændende at kigge på, men samtidig er det helt klassisk og enkelt.
Du får lige et lille kig ind i vores stue, som jeg personligt selv synes er blevet dobbelt så hyggelig efter der er kommet et tæppe under vores nye og meget minimalistiske sofabord. Jeg synes det giver varme, bløder de kolde farvetoner lidt op og skaber en virkelig fin harmoni.    For mig er det enormt vigtigt at føle sig afslappet i hjemmet. Det er her energien bliver genopbygget og her der skal være aller rarest at opholde sig. I begyndelsen lå tæppet faktisk i vores kontor, hvor akustikken er helt elendig og det viste sig at hjælpe. Tæppet er dog bestilt med henblik på at skulle være i stuen og derfor tænker jeg, at jeg snart vil bestille et nyt til kontoret. Jeg har kastet min kærlighed over de smukke lyse marokkanske Beni Ouarain tæpper. De forhandles også hos Sukhi.dk og det bliver uden tvivl det næste jeg skal investere i.
Jeg beklager de mange billeder, men jeg er virkelig helt vild med resultatet og pludselig kan jeg igen holde ud at bruge mine aftener på sofaen i stuen. Jeg flygter ikke længere til soveværelset på 1. sal for at få ro og føle mig i hyggelige omgivelser. Det er dejligt. Vi kommer til at nyde mange skønne aftener og efterårsdage puttet under plaider med Netflix og levende lys lige her.


Tæppet er en gave fra Sukhi.dk

3 kommentarer

 • Det er altså bare så fint, og sikke nogle skønne billeder 🙂 Sådan en hyggelig stue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det ser bare rigtig godt ud:-)
  At føle sig tryg, rolig, afslappet i eget hjem er vigtigt og du har skabt gode forhold herfor:-)
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livsglæde, lyst og energi. Men er jeg egentlig ALTID glad?