Når forandring virkelig fryder

Every summer has a story

Okay, hold nu op hvor har det bare været en helt fantastisk måned. Den danske sommer har givet alt det man overhovedet kan ønske sig. Røde og solmodne jordbær, masser af timer med familie og venner, solbrune kinder og arme, is på havnen, lyse aftener på stranden og masser af rosé.
I dag hvor den blide sommerregn daler udenfor, bliver man lige mindet om hvor meget man skal værdsætte sommeren. Jeg har høje forventninger til resten af juni, juli og august. Jeg ved godt man ikke skal tage det for givet og at sommeren reelt set kan være forbi hurtigere end man regner med, se bare på sidste år. Netop derfor har jeg nydt hver eneste dag. Vi har gået ture ved stranden, badet med hundene, været på Rømø og fejret et tysk mesterskab i Flensborg. Vi har været til fødselsdag og haft de dejligste dage med dem vi holder mest af.
Jeg har haft sandaler på hver eneste dag – ja faktisk har jeg købt to nye par. Sidste år havde jeg ikke sandaler på, på arbejde en eneste dag. Vi har grillet, vi har grinet og vi har hygget os ♥
Hver sommer har sin egen historie. Sådan er det bare.
Jeg elsker sommeren, især den danske. I år skal jeg arbejde grundet nogle særlige omstændigheder på arbejde, hvilket forhindre os i at rejse udenlands før efteråret. JEg vil da gerne indrømme, at jeg godt kunne have klaret fjorten dage-tre uger i Sydeuropa, rundrejse i Floria eller noget helt tredje. Det må blive næste sommer. For nu vil jeg bare nyde hver en lys og lun sommeraften i Danmark og se frem til turen senere på året går til New York.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forandring virkelig fryder