Inspiration til fars dag: 9 gaveidéer

Når forandring virkelig fryder

dsc05957Homehappy-Ziito-ToejstativFor nogle uger siden gik vi i gang med projekt forny kontoret og det har nu båret frugt.
Udover at Casper skulle have bedre arbejdsvilkår og plads til sin computer, havde vi egentlig ikke nogle planer med rummet. Vi havde et ønske om at kunne være sammen alle fire og jeg synes efterhånden det begynder at ligne noget.
Jeg har fået plads til mit absolutte favorit billede og tre nye investeringer, som jeg er enormt glad for. Jeg har designet dette bløde tæppe, som hundene allerede har kastet deres kærlighed over og min kærlighed? Ja den har min nye sorte Serie Syv stol vundet. Jeg elsker kontrasterne og den specielle væg, jeg har lavet med en silkespartel.
Jeg vil komme nærmere ind på de tre ting i et nyt indlæg, men for nu skal det handle om mit enormt rå og lækre tøjstativ fra Ziito. Jeg synes udtrykket er så cool, det passer perfekt ind i rummet. Ja selv Casper er fan af det.
Tøjstativet er utrolig enkelt i sit udtryk og alligevel er det urbant, nøjagtig som jeg bedst kan lide det og præcis derfor jeg har valgt stativet i sort stål.
dsc05960 dsc05967dsc06019dsc05955  Stativet giver os nogle ekstra opbevaringsmuligheder, da vores klædeskabe ikke er vanvittig store. Her kan pænere tøj hænge uden at blive mast og krøllet. Nu skal der bare fyldes mere på og så skal vi have fundet en eller anden lækker foldemadras eller daybed, så jeg rent faktisk kan ligge i kontoret og se fjernsyn eller arbejde, ind i mellem når Casper sidder ved computeren. Jeg ved ikke præcis hvad det skal være for en, men jeg glæder mig til det bliver helt færdigt.
Jeg er så glad for resultatet og de mange kontraster, der giver kontoret personlighed og skaber hygge. Et af vores hovedproblemer, udover den dårlige udnyttelse af rummet, var den enormt dårlige akustik. Tæppet, tøjet, billederne på væggen og alle de små nips, der efterhånden har fundet vej til hylder og vindueskarme gør det bare meget bedre.
Tøjstativet passer til mænd og kvinder i alle aldre og det bedste er, at det ser personligt og ikke masse produceret ud. Det kunne faktisk ligne noget, man selv havde bygget af rør. Denne model fås i to farver og tre forskellige størrelser.
Se hele udvalget hos Ziito her. dsc06000 dsc06011  dsc06025

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til fars dag: 9 gaveidéer