Verdens bedste sommerkage

Et personligt spisebord og kontraster

dsc05702Det var på tide der skulle ske noget nyt herhjemme. Faktisk har jeg i lang tid følt mig rigtig godt tilpas og har ikke haft behov for de store forandringer, men alligevel har både Casper og jeg synes det hele var lidt for hvidt-i-hvidt. Vores spisebord har taget enormt meget plads i stuen og det har været alt for stort til vores behov.
Jeg opdagede for få uger siden TABLELAB, hvor vi fik mulighed for at sammensætte et personligt spisebord lige efter vores smag. Bordet vi har valgt er stadig aflangt, men helt mørkt. Det giver en virkelig flot kontrast til vores helt hvide dråber.
dsc05507dsc05527-2TABLELAB er en moderne virksomhed, med fokus på gode materialer og muligheden for selv at designe et møbel. De massive træplanker og det pulverlakerede stål er nogle af tidens mest trendy materialer og netop derfor passer hvert enkelt bord så godt ind i den moderne skandinaviske indretning. Jeg er ovenud begejstret for resultatet og jeg synes det ser virkelig elegant ud. Jeg elsker det rå, urbane og kontrastfyldte udtryk man finder i verdens storbyer. Jeg synes det har en form for fascinerende perfektion uden at være for perfekt.
Jeg elsker boligindretning og trends, men når alt kommer til alt, så er det vigtigste ikke mærke eller farve, nej det er personlighed. Et møbel, en lampe, en lysestage eller en træfigur får et andet liv, så snart det har en personlig historie. dsc05763dsc05673 dsc05533 dsc05550 dsc05610 dsc05624     Jeg glæder mig til hyggelige og intime middage med Casper, med vores venner og familie.
De 20 centimeter bordet her er kortere og 10 centimeter det er smallere end vores gamle gør bare noget helt særligt. Jeg synes det er hyggeligt at sidde tættere på hinanden, at kunne snakke uden at råbe og ikke skulle bede om alting, fordi det står så langt væk at man ikke kan nå det.
Bordet er smukt, klassisk og helt enkelt. Faktisk var vi helt enige om at cobalt/link kombinationen var præcis det bord vi skulle have, både Casper og jeg udvalgte det nemlig uafhængigt af hinanden.
Fra vi besluttede os for bordet, bestilte det og fik det leveret gik der ikke engang to uger – på trods af weekend og helligdag. TABLELAB tilbyder nemlig omgående levering og en fantastisk service, så hele forløbet var nemt og lige til. dsc05758dsc05699

3 kommentarer

 • Emme

  Det ser godt ud… Jeg vil gerne vide hvor du har købt dine stole henne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må give dig fuldstændig ret, det mørke træbord bryder de lyse hvide farver og giver det noget spil. Det er rigtig flot kombineret og du formår at holde det minimalistisk og stilrent, super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Hvor er du sød!

   Tusind tak. Jeg synes også det pyntede med lidt fornyelse, for at det hele ikke skulle være så sterilt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste sommerkage