SPAR 21% HOS BOLIGNYT

En smuk nyhed fra Kähler og en måned der bare er forsvundet

Okay, det er nok verdens mærkeligste overskrift, men ikke desto mindre er det altså sådan realiteten er. Jeg ved ikke hvor den sidste måned er blevet af. Sidste gang jeg delte et indlæg med jer var den 31. marts og nu har jeg lige forsøgt at bladre mine billeder igennem på telefonen, hvor det til min store glæde viste en masse dejlige øjeblikke med familie, venner, hundene og solskin. Der dukker få boligbilleder op ind i mellem, de indeholder enten mine nye reoler og en smuk Hammershøi etagere fra Kähler, som jeg selvfølgelig ikke vil snyde jer for. Jeg har altid ønsket mig sådan et inspirerende kagefad i etager, der kan stå smukt og pynte på kagebordet eller virke indbydende til morgenmaden.
dsc05290dsc05268 dsc05273 dsc05260Nå, men til den mere personlige del af dette indlæg, så har den seneste måned på mange måder været rigtig dejlig. Vi har prioriteret vores venner, vores familie på begge sider, afslapning og hygge.
Jeg har haft sådan en periode hvor jeg egentlig har haft behov for at blive lidt mere personlig. Jeg har haft mere lyst til at dele billeder af dem jeg holder af på Instagram end f.eks. lysestager og designerstole. Det hænger måske sammen med at jeg har prioriteret at se veninder som jeg ikke har set i måneder og årevis, vi har set håndbold og spist middage med vores fælles venner, derudover har vi brugt meget tid med min søster og forældre, da min far tidligere på ugen gennemgik en stor hjerteoperation. Det hele har været enormt følelsesladet og hårdt, særligt ugen op til har jeg haft svært ved at hænge sammen af ren nervøsitet og angst, men heldigvis er alt gået godt og vi sidder lettede tilbage. Det har betydet, at jeg har brugt tre dage i Odense den seneste uge og ellers har vi nydt det fantastiske forårsvejr. Det er så dejligt med sol i hovedet, fregner på kinderne og bare tæer i sandaler. Vi har købt nye havemøbler, renset fliserne på terrassen, grillet tre gange og spist frygtelig mange astronaut-ispinde. Jeg håber du har nydt det skønne vejr ♥

1 kommentar

  • Hørt! Det er vigtigt at bruge tiden med sine kære og ude i solskinnet – uanset antallet af blogindlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 21% HOS BOLIGNYT