Gule påskefornemmelser

Min Arne Jacobsen drøm, sommertid og 15% rabat på design ure

dsc03841Overskriften siger måske det hele. I nat stiller vi urerne frem, ligesom havemøblerne. Er det ikke sådan man plejer at huske hvilken retning urets visere skal justeres i? Umiddelbart er der ingen udsigt til at vi finder havemøbler frem herhjemme, for det ville da være synd at kalde det her for forårsvejr.
Nå, det skal ikke handle om vejret men i stedet for om et ur. Ikke bare et ur, men uret. Bankers watch er en designklassiker fra Arne Jacobsen, som jeg virkelig har ønsket mig al den tid jeg overhovedet kan huske tilbage.
Da jeg for en måneds tid siden bestilte et sofabord hos min nyopdagede webshop Connox, der forhandler alt hvad hjertet kan begære til din bolig og alle de mest eksklusive og trendy brands, besluttede jeg mig for at uret endelig skulle være mit. Vi har ikke just fået den bedste start på 2018, så jeg synes ærlig talt at jeg fortjente lidt opmuntring og et lille skulderklap, fordi jeg alligevel formår at stå op hver morgen og gå smilende på arbejde.

Uret er smukkere end smukt og jeg er ufattelig glad for det. Designet er tidløst og elegant, det kommer med garanti til at følge mig resten af mit liv. Når vi i aften går i seng stiller vi det en time frem og byder foråret, de lysere dage og længere aftener velkommen. Jeg glæder mig ekstremt meget til de kommende måneder, til at pakke vinterjakke og støvler væk.

Connox byder sommertiden velkommen ved at give 15% rabat på en masse flotte ure i dag og i morgen, rabatten er allerede fratrukket så du kan klikke forbi www.connox.dk og se det store udvalg af Arne Jacobsen, Georg Jensen, Menu, Kartell og mange flere.
dsc03839 dsc03837God shoppingfornøjelse ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gule påskefornemmelser