Dinner for two

Gule påskefornemmelser

dsc04210dsc04211Påsken nærmer sig og det er nok de mest rolige helligdag på året. Jeg må indrømme at jeg ser frem til nogle sammenhængende fridage med mine tre drenge helt uden planer. Vi skal slappe helt af, sove længe og nyde hinandens selskab ♥ Jeg synes der er noget smukt og urørt ved påsken, alle årets øvrige højtider er blevet så opreklamerede i supermarkeder. Jeg har ikke noget imod julen, det er den bedste tid på året. Nej jeg snakker mere om valentinsdag og halloween. Det er amerikansk og det skal de have lov til at have for sig selv. Jeg håber derimod påsken for altid vil betyde lukkede forretninger og et par dages tv uden spændende indhold.
I dag holder jeg tidlig fri da hundene skal klippes og weekenden skal bruges på hygge. Jeg skal godt nok lige arbejde mandag til onsdag i næste uge, men det er ikke noget problem for mig når der er udsigt til fem dages fri.
Jeg tænkte at den dejlige påske stemning var en god anledning til at vise dig min nye gule Why Pillow fra PYTT Living. Jeg er helt vild med den karrygule farve, der er ret fin til foråret. Den matcher vores øvrige grå puder ret fint og skaber et blikfang i sofaen. Det gule går også ret fint sammen med mine messing lysestager og meget minimalistiske påskepynt.

Der er lige en tanke der har strejfet mig. I går var det to år siden vi første gang rejste til New York og faldt pladask for den smukke og puslerende storby. Om kun 250 dage vender vi tilbage til byen for anden gang. Det bliver så dejligt. Jeg elsker den by året rundt, julen var hyggelig og fortryllende med de millioner af lys, mens påsken var fyldt med forårsfornemmelser, grønne blade og magnolia blomster på vej til at springe ud.

Har du planer i påsken?

dsc04202 dsc04229 dsc04234 dsc04236 dsc04248 dsc04251 dsc04296

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner for two