Små kulørte glasurtoppe

Spar 30% hos Bekko

Indlægget indeholder reklamelinks


Hej venner og rigtig god weekend ♥
Er jeg den eneste der virkelig har haft en af de uger hvor dagene føles uendelig lange? Og på trods af det er dagene fløjet afsted. Jeg får virkelig rundt og sukker efter foråret, for nu har vi da fået sne og kulde nok. Jeg trænger sådan til noget fornyelse herhjemme, jeg har lyst til at online shoppe og give hele huset lidt kærlighed. Jeg mangler nye håndklæder og badeforhæng på badeværelset, nye lamper på vores repos til første salen, friske krydderier til bakken ved komfuret og en håndcreme til mine vintertørre hænder.

Midt i min egen shoppe-trang, så har jeg fået lov til at dele en eksklusiv rabatkode til jer fra Bekko som giver 30% rabat på alle de lagervarer du finder her. Koden er homehappy og den gælder til midnat på søndag.
bekko-lagersalg
Du kan blandt andet spare penge på de populære boldbassiner og legemadrasser fra Misioo, lamper fra Vita og A Little Lovely Company. Der er lækre håndklæder og produkter fra mit favoritmærke i denne genre, nemlig Meraki, samt en hel masse andre ting. Jeg har samlet et lille udpluk for at vise nogle af mine favoritter.

Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små kulørte glasurtoppe