Tid til et nyt ur og rejseplanlægning + en rabatkode

Små kulørte glasurtoppe

Jeg havde egentlig først overset disse små farverige glasurtoppe fra Kählers forårs- og sommerkollektion, men efter at have fået øjnene op for mig kan jeg hurtigt regne mig frem til, at toppene bliver mig et dyrt bekendtskab.
Jeg synes de er noget så fine og det er en rigtig god måde at bringe en smule farve ind i vores ellers rimelig grå/hvide indretning. Jeg er blevet lidt mere modig med farver, men det må heller ikke fylder for meget (endnu).
glasurtoppe-kahler-homehappyToppene kommer i 25 flotte farver. Personligt ønsker mig nogle af de blå/grå til stuen og de flotte gule til kontoret, som vi netop nu er i gang med at forny. Jeg har selvfølgelig taget før billeder så du kan komme med på rejsen, men netop nu er jeg i færd med at shoppe mindre interiør og finde de helt rette ting til vores nye hyggekrog.

2 kommentarer

 • Tina

  De er rigtig søde og flotte de toppe og hygger mange små steder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Ja enig, kan lige se dem gemme sig på hylder og reoler rundt omkring 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til et nyt ur og rejseplanlægning + en rabatkode