En køkkendrøm

Tid til et nyt ur og rejseplanlægning + en rabatkode

Reklame for Daniel Wellington


dsc03947Den 17. februar 2017 bookede vi flybilletter og hotel i New York til vores anden rejse til byen der aldrig sover, så vi kunne glæde os i 284 dage til turen. Vi elsker New York. Byen har uden tvivl stjålet en del af vores hjerter og givet os en trang til at vende tilbage gang på gang. Derfor har vi sidste onsdag faktisk booket hotel, så vi kan opleve den fantastiske by endnu engang. Jeg synes altid det er dejligt at kunne se frem til ferier, da det giver mig en motivation og lyst til at stå op hver eneste dag og som jeg skrev sidste uge, så har vi ikke mulighed for at holde sommerferie i år grundet mit arbejde. På den her måde er det meget lettere at overskue, for hel ærlig behøver jeg ikke nødvendigvis skulle et par uger sydpå, når jeg kan se frem til et gensyn med Manhattan, yellow cabs, julepynt og Shake Shack burgers.

Udover en rejse til vores yndlingsby, så har jeg også forkælet mig selv med et nyt ur. Vores søde unge pige på arbejde kom i efteråret med den fineste Daniel Wellington kombination. Jeg har syv ure efterhånden, men ingen så fine som hendes og det fristede mig virkelig til at vælge et sort urskive og rem med rosaguld detaljer.
dsc03955dsc03963dsc03948dsc03951
Jeg kunne dog ikke rigtig beslutte mig for om jeg skulle vælge et ur med læderrem eller lænke, derfor prioriterede jeg faktisk for første gang at bestille en ekstra rem, så jeg havde muligheden for selv at skifte. Jeg har naturligvis allerede prøvet det, så jeg kunne dele mine erfaringer med jer. For at være ærlig så havde jeg troet at jeg skulle bruge Caspers hjælp, men det var overhovedet ikke nødvendigt. Der følger et lille stykke værktøj og manual med, som tydeligt viser hvordan det skal gøres.
Jeg har købt den nye model der hedder Classic Petite Ashfield med 28 mm urskive, det er altså det mindste Daniel Wellington ur jeg har og det er hurtigt blevet min favorit. Det var let af finde remmen der passer til og jeg har naturligvis også valgt at den skal være sort. Det føles faktisk en smule som at få et ur og jeg er helt vild med det.

dsc03971-3dsc03973 dsc03978 dsc03989
Hvis du handler hos www.danielwellington.com frem til 31. marts 2018 kan du spare 15% med koden HOMEHAPPY
Koden gælder alt – uden undtagelser. Der er tilmed gratis levering og retur i hele verden.

God shoppingfornøjelse ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En køkkendrøm