Går du rundt og drømmer om ferie?

En køkkendrøm

Indlægget er sponsoreret af Kvik


mano-hero-kitchen-mainHvis der er én ting herhjemme som jeg virkelig ikke er glad for, så er det vores køkken. Jeg synes ikke der findes noget mere sigende i en bolig end køkkenet og jeg kan bare ikke lære at elske vores kedelige typiske boligforeningskøkken. Casper og jeg bor i et rækkehus her i Sønderborg, hvor vi ikke umiddelbart har planer om at bo altid. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke rigtig forsvare for os selv at bruge en masse penge på et køkken, selvom det står os frit for at skifte det ud. Én ting er jeg dog sikker på, når vi en dag finder det sted vi skal blive gamle, så skal vi have det køkken som vi begge går rundt og drømmer om. Et nyt, lyst og lækkert køkken der kan inspirere os til madlavningen.

Jeg ved også præcis hvilket køkken vi skal have. Jeg har nemlig altid været vild med det ikoniske Mano køkken fra Kvik. Jeg elsker den rene stil, de vandrette linjer, elegante overflader og det enkle udtryk de mange lækre detaljer beriger køkkenet med. En ting er nemlig helt sikkert, den dag vi skal have nyt køkken skal det nemlig være grebsløst, så vi slipper for grimme håndtag på låger og skuffer. For mig er MANO by Kvik indbegrebet af skandinavisk æstetik, høj kvalitet og alt det jeg elsker ved den danske designstil.

Selvom jeg ikke ved hvor vi skal bo, så er det bedste ved netop Mano køkkenet at det kan tilpasses et hvilket som helst hjem. Køkkenet emmer af luksus uanset om din bolig emmer af gammel sjæl eller af ny minimalisme. Der er plads til æstetik og funktion også selvom Mano vælges til et mindre rum.
Mano har præcis det udtryk af minimalisme og enkelhed jeg drømmer om, samtidig med det kan være en rå kombination af netop den nordiske renhed og det urbane storby udtryk jeg er så vild med. Jeg ville elske at kombinere det klassiske hvide køkken med et råt beton gulv eller væg. Hertil vil jeg bløde stilen op med træ, præcis som jeg netop nu gør i vores stue. Jeg synes der er noget charmerende over et  køkken med mange skjulte detaljer. Min største drøm sådan rent boligmæssigt er derfor at få et køkken hvor alle grimme køkkenmaskiner kan skjules bag låger, hvor stilen er lige så elegant som funktionerne er praktiske. Én ting er jeg sikker på – vores køkken skal bygges op som dette på billederne. Jeg elsker at ovnen er oppe i højden og fungerer som en integreret del af et skabssystem.
mano-hero-kitchen-main_highmano-hero-kitchen-detail-drawer mano-hero-kitchen-detail-whitegoodsMano serien blev lanceret tilbage i 2004 og kan derfor efterhånden godt kaldes en klassiker. Dengang var det et af de første grebsfrie køkkener på markedet. Nu hvor kalenderen skriver 2018 har Kvik har valgt at relancere Mano, så detaljerne er up-to-date. Udover at designet er blevet optimeret, så er de usynlige greb blevet længere og de matte hvide overflade er blevet mere modstandsdygtig overfor fingeraftryk og skidt.
Én ting er helt sikkert, den dag jeg skal have nyt køkken – så lover jeg at tage dig med på rejsen. Til den tid vil jeg vise tilbage til dette indlæg, for jeg er 100% sikker på jeg ikke ændrer mening omkring drømmekøkkenet uanset om der går et år eller fem. Hvis vi kommer til at bo et stort sted, så er min plan også helt sikkert at Mano serien skal gå igen på badeværelset, i et bryggers/vaskerum og som garderobe i værelserne.
Og hvis vi ikke får et stort køkken, så se lige de her inspirerende af et ganske enkelt og kompakt Mano køkken, det kunne jeg uden tvivl også godt stille mig tilfreds med. For nu har jeg måtte nøjes med at bestille de virkelig lækre hylder. Jeg ved ikke endnu om de skal hænge i kontoret eller i køkkenet. En ting er helt sikkert; jeg glæder mig til de kommer hjem!  small-mano-kitchen-ferro2 small-mano-kitchen-main

Når de her drømme en dag går i opfyldelse, så lover jeg aldrig at brokke mig over at lave mad, ordne vasketøj eller at skulle gøre badeværelset rent igen. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at lade være. Haha.

Billederne er venligst lånt af Kvik

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går du rundt og drømmer om ferie?