Et stilrent sofabord og en rabatkode

Spar 25% på ALT Ferm Living

.. og det gælder også alle de mange flotte nyheder
thumbnail_fermliving-kampagne-4
Hos Designme kan du hele vinterferien gøre et kup på møbler, tekstiler og mindre boliginteriør fra Ferm Living. Rabatten er allerede fratrukket, så det er nemt og lige til at shoppe. Ferm Living er meget andet end grafiske mønstre. Måske kender du allerede de fine trælamper til børneværelset, julestrømper og juletræstæpper, firkantede plantebokse, bløde plaider, puder og sengetøj, de vanvittig fine ting i messing og marmor. Ferm Living er for alle.
Faktisk har jeg netop selv købt to smukke lysestager. Balancestagen i messing og Bubble Glas Object, der faktisk er en vase. Dog passer den perfekt til et krone lys og det synes jeg simpelthen den er skabt til. Personligt er jeg helt vild med glasset med de mange små runde bobler. Jeg er super fristet til at købe både den runde og cylinderformede, nu hvor de er nedsat. Det er virkelig fint med lys i og giver et spændende udtryk, som ingen af mine andre lysestager har. 
Skulle jeg købe én ting mere, så kan du se her hvad det skulle være.
dsc03834 dsc03829 dsc03824 dsc03822 dsc03816

1 kommentar

  • A. R.

    Vil lige sige at det langt fra er alt fra Ferm, der er på tilbud derinde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stilrent sofabord og en rabatkode