Picture perfect weekend

Et stilrent sofabord og en rabatkode

dsc03692Jeg har rigtig længe været på udkig efter et nyt sofabord, da vores runde Normann bord efterhånden tydeligt bar præg af at have været brugt flittigt. Jeg har rigtig længe haft et godt øje til HAYs super lækre og stilrene Tray Table og nu da det var tid til udskiftning, så skulle det altså være vores. Bordet er et perfekt match til vores sofa, der som de flestes sikkert også er vinklet med plads til et kvadratisk eller rektangulært sofabord. Højden, faconen og størrelsen er ideel. Det var præcis sådan et bord vi havde behov for. Jeg må ærligt indrømme at jeg selv synes det ser godt ud, det ser faktisk endnu bedre ud end jeg havde forestillet mig. Casper kom hjem fra træning og det første han sagde var: “Ej hvor er det et sejt bord” og så må jeg vist kalde projekt sofabord for en succes, eftersom han sjældent bemærker nye ting i huset.
Jeg bestilte bordet hos Connox, der er mit seneste “webshop fund”. Her forhandles alle de største og lækreste brands på ét sted, leveringen er hurtig og gratis ved køb over 499,- Du kan shoppe mærker som Kähler, Normann Copenhagen, Ferm Living, &Tradition og hundrede vis af andre store mærker som Carl Hansen & Søn, der blandt andet producerer Wegners Y-stol der er min favorit. Du kan shoppe trædyr fra Kay Bojesen, lækre køkkenmaskiner fra KitchenAid, Arne Jacobsens smukke ure, hans elegante serie 7 stole og dråbe, som vi har omkring spisebordet herhjemme fra Fritz Hansen.

MED RABATKODEN ‘HOMEHAPPY’ SPARER DU 10% PÅ ALT HOS CONNOX RESTEN AF FEBRUAR. dsc03704 dsc03811dsc03684
Se lige vores super lækre spisebordsstole og -lamper der også fås hos Connox. Her kan du blandt andet også købe de populære reolsystemer fra String Furniture, som nævnt alle de skønne Kay Bojesen dyr, Tom Dixon og Fritz Hansen lysestagerne, der fremgår på de her billeder.
dsc03639

Indlægget er ikke sponsoreret, men rabatkoden er lavet til dig som læser i samarbejde med Connox

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picture perfect weekend