En uge med hemmeligheder: Ny bil og EM håndbold i Zagreb

Beautiful brass

dsc03757
Okay, jeg har været længe om at falde for messing tendensen. Jeg har forsøgt i små bidder at integrere det gyldne metal herhjemme, men jeg har altid foretrukket det kølige sølv/stål. Siden efteråret har messing dog vundet mere og mere plads her i huset. Jeg elsker når der pludselig opstår en gennemgående rød, eller i dette tilfælde gylden tråd.  Ind i mellem skal der ikke mere til en blot et par lysestager, en vase eller en lampe til. Personligt er jeg vild med mindre boliginteriør, der er let at skifte og samtidig ikke koster en formue. Det er en god måde hele tiden at holde indretningen i bevægelse, skabe fornyelse og tilpasse sig tidens trends.
Mit seneste køb er denne smukke messing lysestage fra Fritz Hansen. Jeg elsker designs der er spændende at kigge på, men ikke larmer for meget. Denne lysestage er designet af Jaime Hayon og er en del af Objects kollektionen fra Fritz Hansen. Kollektionen er en samling af håndlavede eksklusive og enkle designs, med fokus på detaljer og høj kvalitet.
Jeg faldt over stagen hos Connox, da jeg skulle have et nyt sofabord. Jeg har aldrig før shoppet på dette site, men det er bestemt ikke sidste gang jeg har gjort det. Her fandt jeg endelig en webshop, hvor alt er samlet på et sted. Her er de lækreste mærker, design klassikere, mindre boliginteriør og så er leveringen virkelig hurtig. Det er præcis sådan online shopping skal være. Jeg har lavet en ønskeseddel så lang, at jeg næsten skulle dele den med jer en dag. Det er min favorit måde at shoppe på, for med sådan en ønskeliste er der altid et udgangspunkt for fødselsdag og jul. Jeg bruger også disse ønskelister som motivation i dagligdagen og når jeg synes, at jeg en dag har fortjent en belønning, så vælger jeg at købe noget til mig selv og det kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med da jeg opdagede Connox.
Faktisk synes jeg 2018 er startet godt. Jeg har haft gode dage med smil og har ydet mit bedste både på arbejde og hjemme. Derfor valgte jeg også at købe et Arne Jacobsen vægur, noget jeg har ønsket mig meget længe efterhånden. Jeg glæder mig super meget til at vise dig det, men det bliver i et andet indlæg end dette.
Se lige den her fantastisk smukke lysestage. Er den ikke flot?
dsc03765 dsc03751 dsc03727 dsc03694

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge med hemmeligheder: Ny bil og EM håndbold i Zagreb