Når kærlighed giver usynlige ar

Nyheder fra Kähler: SS18

Jeg bliver aldrig træt af Kähler og deres tidløse, enkle og nordiske designs. Jeg elsker de rene linjer og den hvide keramik. For hver sæson bliver jeg overrasket og lige begejstret. For noget tid siden skrev jeg ned at jeg drømte om en Hammershøi tekande og glas, det kom. På listen stod også en etagere og urtepotteskjulere og se nu bare her hvad den nye sæson byder. Begge dele.
ka%cc%88hlerJeg har sammensat et lille udpluk af billederne fra det fineste kagebord. Jeg elsker den flotte etagere og den skal med garanti pryde mit hjem så snart den kommer i handlen. Det samme gælder den flotte opsats til kager. De smukke billeder og designs indbyder virkelig til det lækreste kagebord, i den ægte sønderjyske stil. Jeg drømmer også allerede om de fine kagegafler og kagespaden, de søde skåle på fod og termokanden.
Det er virkelig så fint det hele, at jeg næsten ikke kan vente med at se det.

Billederne er taget af Kähler Design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærlighed giver usynlige ar