24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 22

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 23

Glædelig lillejuleaften ♥
Det er dagen før dagen. Mange har sikkert traditioner og er samlet i familiens selskab netop nu. Vi har juletradition med Caspers familie og jeg glæder mig til at samles om bordet med alle, pynte juletræ sammen, se Alene Hjemme, snakke og grine i timevis. Jeg vil forsøge at tage en masse billeder de næste dage, så jeg kan dele mine juledage med jer herinde.

Jeg tænkte at nu hvor juleaften nærmer sig, så ville det være på sin plads med en gave til en af jer, som tak for i gennem hele december har fulgt med i min julekalender. I samarbejde med Crush Grind har jeg fået lov til at udlodde en fantastisk flot præmie i anledning af lillejuleaften. Jeg har udvalgt et sæt bestående af to Paris kværne i forskellige højder. Kværnene er fremstillet i det smukkeste valnøddetræ og har en samlet værdi af 750 kroner. 25552299_1430424783735243_2267856748708457595_nKværnene vil være perfekt til brug i køkkenet under madlavning og se fantastiske ud på et pænt dækket spisebord. Jeg tror at mit favorit krydderi i hele verden er friskkværnet peber. Jeg har en dårlig vane ved at komme peber på alt. Det er egentlig ikke fordi jeg synes maden er smagløs, for oftest smager jeg ikke engang på det inden. Grunden er ene og alene at jeg virkelig elsker duften og smagen af peber.
25550634_1430424897068565_7183060450169523164_nFor at vinde Paris kværnene fra Crush Grind skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig hvad du spiser nytårsaften. Konkurrencen slutter fredag den 29. december klokken 20:00 ♥


Præmien er sponsoreret af Crush Grind

33 kommentarer

  • Jane Vibeke

    Vi skal starte med Tarletter
    Bagefter er det grønlangkål-hanburryg-påølser-hvide og brune kartofler-rødkål-sovs-franskeksrtofler
    Dessert er hjemmelavet DAIM islagkage
    Ønsker jer et kanon godt nytår 🎉🎊🎉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Corinna

    Vi skal have :
    Fiske apetizers , til forret. Bla. tigerrejer, lakserilette, hummerbisk osv.

    Beef willington, m. Pommes anne og grønt.

    Og en gateau marcel, med noget havtorneis og kys og brændt chokolade 😍😱

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Oksemørbrad er et must her- med lækker salat og stegte grøntsager. Dermed min yndlingsdessert: cheesecake 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Urban

    Hos mig skal jeg og 4 andre gode veninder have racelette med masser af mørt kød bestående af oksemørbrad, kylling og svinekød dertil en lækker salat med de typiske grøntsager som iceberg, gulerod, peberfrugt, agurk osv. og en tomatsalat. Udover det skal vi også have bagekartofler og ægge”kage”, som man selv laver – mums mundetvandet løber allerede

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Til forret skal jeg spise laks og rejer
    Til hovedret skal jeg have oksekød, rødvinssovs og ovnkaratofler.
    Til dessert skal jeg have chokoladeskåle med frugt og is 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line M.

    Vi skal have tunmousse til forret, oksekød med endnu ukendt tilbehør, og så chokoladefondant med is til dessert. Og så skal der selvfølgelig være champagne og kransekage, og mon ikke det også bliver til en irish coffee i løbet af aftenen☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Vi holder nytår med et vennepar og deres børn, og menuen består altid af tunmousse, bøf med tilbehør og frugtsalat til dessert. Det er blevet en fast tradition 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homehappy

      Frugtsalat er også en tradition herhjemme. Perfekt ovenpå al den anden mad.

      Tillykke du er den heldige vinder 🍾

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    oksemørbrad….mums

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

    Sushi og champagne – et perfekt match og en skøn nytårstradition 🍣🍤🍾🎉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene R

    En god steg og en lækker isdessert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette O

    Nej hvor er de fine dem er jeg pjattet med.

    Nytårs aftens menu består af forret: hjemmelavet tunmusse med hjemmebagt brød og salat.
    Hovederet: flødekartofler og en steg.
    Dessert SKAL vi have banansplit hvert år ellers er det ikke en rigtig nytårsaften 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg tror ikke helt nytårsmenuen er på plads endnu, men jeg spiser selv plantebaseret, så det bliver da i hvert fald noget med nogle vinter grøntsager 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    Før i tiden stod den på Fondue hvert år men nu får vi 3 retters menu hvor hovedretten er en steg af en art, lækre kartofler og salater og til dessert skal det være is fra Ismageriet 😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • K-V

    Vi spiser normalt 3 retter, som er bestilt udefra, men i år VED JEG DET IKKE!!
    Vi skal fejre nytår i et andet land i en storby, og vi lader tilfældet råde. Spændende!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

    Vores menu består i år af oksesteg med flødekartofler og lækker salat til. Til dessert skal vi have en lækker hindbærmouse kage😋😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Det års menu til nytåret er ikke planlagt endnu….men mon ikke det blir et godt stykke kød og lækre salater og chokolade og frugt til dessert

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise O

    Uh, det er endnu ikke helt planlagt men det plejer at være et godt stykke kød, bagekartofler, salatbar med alt hvad det indebærer og is med tilbehør til dessert.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Hviid Jessen

    Åh hvor er de fine! Krydser fingre 🙂 vi får besøg af familie og skal have lækker mad fra Oxen i Sønderborg! Rigtig glædelig jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Varmrøget laksesalat og derefter lam efterfulgt af is

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg skal have en god steg, bagte kartofler, sovs og en salat med granatæble

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • caroline m

    skal have en god oksecuvette, flødekartofler og en god salat

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Prien Aloush

    Vi laver 6 retters menù, og den er faktisk ikke besluttet endnu. Altid sent ude. 😅

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Slouborg

    De er meget smukke! 🙂 Vi plejer at spise lækre økologiske entrecotes, bagte kartofler, salat og en god rødvin <3 Glædelig jul! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Normann Overgård

    Hvor er de smukke! Wauw!
    Vi får altid mad udefra. I år fra en restaurant i Hvide Sande. Vi skal nemlig fejre nytår i sommerhus med to vennepar og i alt 6 børn ❤️
    Rigtig glædelig jul søde Trine.
    Juleknus Berit

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille Thomsen

    Min familie og jeg får noget lækkert kød som min far overrasker resten af familien med, samt en masse tilbehør. Det er altid en fest og man kommer ikke sulten fra bordet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miatilda Andersen

    I år bliver nytårsaften desværre i et fly hjem fra USA. Så ingen mad. Men som regel spiser vi skaldyr eller sushi. Glædelig jul til alle. 💚

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne ipsen

    Uha det Yvonne ipsenved jeg faktisk ikke endnu hvad manden og jeg kunne finde på 😍 vi skal sidde alene og det er bare så dejligt efter en forhåbentligt dejlig jul hvor der er fuldt huse hele julen med gæster ❣️❣️❣️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vanessa

    Vi spiser en lækker steg, med kartofler og sovs. Nogle gange får vi forret med røget laks og så spiser vi altid en lækker dessert – i år tænker jeg det bliver en chokolademousse 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved endnu ikke, hvad vi skal have nytårsaften – drømmer om at bestille udefra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Rick

    Nytårsaften bliver med hamburgryg, brune kartofler og kålpølser. Uhm….ender altid med at jeg har ondt i maven efterfølgende, fordi jeg har spist for meget…hæ hæ, men det sparger bare SÅ godt. Jeg har haft travlt og ikke altid lige nået at kigge forbi din blog. Nyder at følge med.
    Ønsker dig en rigtig glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irene

    I år skal vi have krondyrmørbrad. Garnituren har vi ikke lagt os fast på endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Det er meget forskelligt fra år til år men i år står menuen på (efter samråd med ungerne selvfølgelig ☺) forret tunmousse med hjemmebagt brød, hovedret indbagt oksemørbrad med halve bagte kartofler,rødvinssauce og diverse grønt. Desserten står på chokoladekage med nougatmousse, friske hindbær, vanilieis og bærkompot..
    God jul 🎅🎄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 22