24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 21

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 22

Homehappy - Christmas in New YorkBilledet ligner slutningen på en nyere Disney film fyldt med magi, men det er virkeligheden. Den første uge af december var i år ganske magisk for Casper og jeg, da vi havde den store fornøjelse af at opleve New York endnu engang. Hvilket jeg faktisk tænkte var på tide at dele med jer, for hel ærlig, så kan jeg af hele mit hjerte anbefale dig at besøge byen der aldrig sover ved juletid. Uanset hvor mange tusinde ord jeg kunne skrive om vores oplevelser, stemningen og pynten, så ville det aldrig kunne retfærdiggøre de virkelige oplevelser. Jeg har prøvet at begrænse mig og udvælge nogle billeder, blot for at give lidt af den eventyrlige og ubeskrivelig smukke julestemning videre.
Nu har vi tilbragt 3 uger sammenlagt i New York og jeg bliver aldrig klar til at sige farvel. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder, men jeg er hundrede procent sikker på at vi altid vil vende tilbage hertil. Jeg er slet ikke færdig med at udforske, opleve og suge indtryk til mig. Hver en gade emmer af liv, hver en yellow cab giver mig lyst til at hoppe ombord og tage på opdagelse. Jeg vil se alt, jeg vil se byen på alle tider af året. Jeg kan slet ikke få nok. Vi har aftalt at vores næste rejse til USA skal gå til enten Chicago, Miami, Dallas, Austin eller Houston – for vi vil se meget mere af den amerikanske kultur. Jeg drømmer om en tur gennem de sydlige stater, men jeg vil også gerne nordpå. Der er så meget at se og opleve, hvilket jeg tænker sagtens kunne kombineres med nogle dage i New York afslutningsvis. Men nu vil jeg stoppe med at skrive og i stedet bare lade jer få et lille indblik i vores første decemberuge der bød på shopping, burger, basketball, kærlighed og millioner af julelys og -kugler. Jeg lover at jeg i nærmeste fremtid vil dele et længere indlæg med tips og idéer, hvis nogen af jer drømmer om at opleve New York City ved juletid ♥Homehappy - Grand Central Homehappy - Macy'sMacy'sHomehappy - The Rink Central ParkCentral Park - Last day of autumnMy LovePlaza Hotel Rockefeller Christmas Tree - Rockefeller Christmas Tree - Homehappy Top of the rock - HomehappyTop of the rock - Homehappy Empire State BuildingRockefeller TreeSee Forever - One World Trade Center Lotte New York Palace - Christmas Lotte New York Palace - Christmas

2 kommentarer

  • Tina KH

    Meget smukt og stort:-)
    Sikke en oplevelse!
    Glædelig jul til jer2 og lille vuffer:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 21