24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 20

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 21

Kalenderlyset er næsten brændt ned, der er tomt i skabet hvor kalendergaverne lå og der er kun én kort arbejdsdag tilbage før juleferien. Dagens kalenderlåge gemmer på verdens nemmeste opskrift på brændte mandler og et lille indblik i hvad julens og årets sidste dage bringer hjemme hos os.
Traditionen tro skal C til jule afslutning fredag eftermiddag, mens jeg skal besøge min søster, nevø og niecer til æbleskiver og gaveudveksling, da vi ikke skal holde jul sammen. Lørdag den 23. spiser vi altid med Caspers familie, pynter mine svigerforældres juletræ og ser Alene Hjemme: Glemt i New York. Den film har vi set mindst 10 gange den seneste måned, men én ting er helt sikkert, vi skal garanteret se den mindst fem gange endnu.
Den 24. december skal vi spise morgenmad hos mine forældre, rundt på familiebesøg, i kirke og tilbringe juleaften i selskab med vores familie. Vi holder faktisk ikke jul sammen, da der ikke er andre børn i billedet end to små hunde, synes vi det er okay at prioritere vores egne forældre. Sidst på aftenen samles vi dog for at se hinandens gaver, spise chokolade og spille brætspil til langt ud på natten. Det er blevet vores juletradition og jeg synes det er enormt hyggeligt.
Den 25. december har vi endnu ingen planer og jeg tænker det skal forblive sådan. Vi plejer at gå en lang tur og spise rester i selskab med mine svigerforældre. Den 26. holder vi julefrokost med min familie og så kalder arbejde igen for mit vedkommende i mellemdagene. Vi går mere op i julehyggen end nytåret. Faktisk synes jeg nytår er noget overvurderet fis. De eneste forskelle man fornemmer er skiftet af datoen på telefonen og en forvirring omkring datoskrivning de første dage af det nye år. Hundene kan ikke fordrage nytårsaften, derfor er vi nødsaget til at være omkring dem hver aften frem til fyrværkeri-balladen er drevet over. Derfor skal vi for tredje år i træk tilbringe nytårsaften hjemme. Bare Casper, Enzo, Balou og jeg. Vi skal på en lang gåtur for at gøre de små trætte, spise lækker middag og dessert, inden sofaen skal indtages med dyner og en god serie eller film. Det er præcis sådan jeg ønsker skåle 2018 velkommen ♥
25550306_1428306527280402_4111704253888714714_nFor at det hele ikke bare skal handle om mig, så vil jeg lige tippe jer om en sidste lækker julesnack, der (efter min mening) sagtens kan spises hele året. Jeg elsker brændte mandler og jeg har købt en tupperware kande der gør det muligt at lave brændte mandler på kun fire minutter. Umiddelbart tror jeg godt man kan lave dem i en ganske almindelig microovns-venlig-skål, dog skal den kunne tåle en del varme og have låg.
Hæld 200 gram mandler, 4 spiseske sukker, 1 teske vaniljesukker og 2 teske kanel i kanden og bland det med 2 spiseske vand. Rør det hele godt sammen, så alle mandlerne er dækkede af sukkermassen.
Sæt låg på og giv det 2 minutter ved 700 watt. Tag kanden ud og rør rundt. Gentag 2 minutter ved 700 watt. Rør hurtigt rundt og fordel de brandvarme mandler på en bagepapir beklædt bageplade, hvor de kan køle en smule af.
Det er vigtigt du skyller din microkande/-skål med det samme efter brug.

Velbekomme ♥

2 kommentarer

  • Tina KH

    Lyder bare så hyggeligt og uhm et fad du har lavet der:-)
    Glædelig jul og et super smukt 2018!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 20