24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 19

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 20

Hej søde venner ♥
I dag bliver dagens kalenderlåge lidt mere personlig. Men hvis du har lyst til konkurrencer, så kan du stadig nå at vinde en lækker pude og en valgfri plakat i mine tidligere indlæg.
I år har jeg ikke delt mine julegaveønsker med jer, mest af alt for jeg faktisk synes det har været svært at finde på noget. Tidligere har jeg ønsket mig vaser, lysestager og træfigurer, men jeg må ærligt indrømme at vi er ved at have fyldt godt op på hylder og reoler herhjemme. Jeg ønsker mig mere praktiske ting i år og ting til mig selv. Noget af det der står mest af på min ønskeliste er service. Jeg ønsker mig glas og dybe tallerkener til mit Hammershøi stel, så vi har til 12. Derudover ønsker jeg mig BITZ som en rå kontrast og et supplement til den hvide keramik. Jeg ønsker mig både stentøj og det sorte bestik. Faktisk er det også noget af det, jeg ved jeg vil købe efter jul, hvis ikke jeg er så heldig at få det.
Jeg ønsker mig som altid makeup. Jeg er slet ikke Matas-gavekort-typen, det er noget nær den værste gave jeg ved. Jeg ønsker mig altid ting, for jeg hader at bytte og mindst lige så meget at stå i en overfyldt butik midt i bytteracet for at få fingrene i den mascara eller foundation jeg mangler. Jeg ønsker mig lidt af hvert. Derudover ønsker jeg mig min favorit parfume J’adore og lækre hårprodukter. Jeg har altid brugt Joico, men jeg må indrømme at Iles Formula har været virkelig godt for mit hår dette efterår. Desværre er det også bare en halvdyr fornøjelse, så det er endt på min ønskeliste. Noget af det jeg ønsker mig allermest er en ny føntørre. Min har gjort det virkelig godt og nu synger den snart på sidste vers, desuden kunne jeg godt bruge en med en diffuser, for at gøre mine morgener med krøller lettere.
Sidst men ikke mindst så ønsker jeg mig noget så kedeligt som en grå sweater, sorte strømpebukser og øreringe i guld. Uanset hvad, så er og bliver gaverne jeg får bare aldrig det vigtigste juleaften. For mig betyder det meget mere at give gaver og se glæden i øjnene hos dem jeg elsker. Selvfølgelig er det altid rart at blive forkælet og vide kærligheden er gensidig, men jeg er bare for beskeden til at sende ønskesedler ud med vanvittig store ønsker på. Netop derfor har jeg i dag købt mig selv en julegave i form af en iPhone X – den har jeg ønsket mig siden jeg så den i New York og nu skulle det være.

Hvad ønsker du dig allermest i år? ♥

1 kommentar

 • Tina KH

  God sent aften,
  så gode ønsker du har og gaven til dig selv er ren luksus:-)
  Jeg ønsker mig hudpleje og oplevelser med min kræftsyge datter.
  God julefred din vej og lige snart en glædelig jul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 19