24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 18

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 19

Når julepynten skal pakkes i kasser og gemmes væk til næste år, så kan der hurtig opstå en tom fornemmelse. Sådan har jeg det i hvert fald. Derfor ønsker jeg mig som regel altid noget der kan udfylde det tomrum og erstatte julepynten, så det føles knap så trist at gemme nisser, juletræer og lys tilbage i kasser. I år har jeg fyldt godt op i månederne op til december, så det bliver helt sjovt at finde de mange fine og nye ting frem. På den måde tænker jeg også at jeg bedre kan kontrollere min købetrang til nyhederne dukker op i butikkerne hen over foråret.

Jeg kan næppe være den eneste med disse tanker og derfor har du måske også lyst til at vinde lidt nyt til væggen?
I så fald skal du helt klart kigge med her, for så har jeg en konkurrence til dig ♥

beautiful-world-postersDu kan nemlig vinde en valgfri Beautiful World plakat i valgfri størrelse fra Moodings. Der er intet mindre end 46 fantastisk smukke billeder at vælge mellem og der er med garanti noget for enhver smag.

For at deltage skal du skrive en kommentar hvor du fortæller mig hvilken by eller hvilket land du drømmer allermest om at besøge. Konkurrencen slutter lørdag den 25. december klokken 21:00 og jeg glæder mig til at læse jeres svar, mest fordi jeg selv elsker at rejse og drømmer om at opleve den smukke verden vi lever i.

Held og lykke til alle

21 kommentarer

 • Jeg drømmer om San Fransisco (som jeg forhåbentligt rejser til i marts) 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg drømmer om at rejse til Skotland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har altid drømt om at komme til Madagaskar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie sørensen

  Jeg kunne så godt tænke mig at komme til Burma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie sørensen

  Jeg kunne så godt tænke mig at komme til Burma 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie Vind Olesen

  Vil helt vild gerne opleve USA!😍😍 Der er så mange byer der jeg gerne vil se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Tillykke 🙂

   Du er den heldige vinder af konkurrencen.
   Jeg sender dig en mail 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg drømmer om at komme til USA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åh, der er så mange steder, som jeg gerne vil opleve! Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til New York eller LA 🙂 Elsker følelsen af at være i storbyer, hvor der sker en masse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg har et ønske om at opleve Grønland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Pontoppidan

  Jeg drømmer om at rejse til Bali eller Philippinerne og opleve deres kultur og lækre smukke natur ☀️🌴😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  En af mine drømme rejsesteder er/var Las Vegas. Der er jeg faktisk lige nu. Men jeg drømmer også om at se Alaska. Og Budapest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Australien, kan godt lide at befinde mig i naturen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Petersen

  Jeg kan virkelig ikke vælge én drømmedestination, men når jeg skal, må det være USA. Jeg ytrer ofte at jeg elsker at rejse, men jeg har faktisk aldrig været udenfor Europa. Derfor er drømmelisten lang, men mange (!) af ønskerne er beliggende i USA, og derfor må den rejse også toppe listen. Dog skal det vidst være et par måneder, for at jeg får set det hele. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna MJK

  Min lillesøster og jeg er store fans af tv-serien friends og dermed også New York🏙😍👌🏼. Ville elsker og besøge den smukke storby især med min lillesøster ved min side👭💘. Det er et must at vi når vi bliver ældre skal på rejse sammen meget gerne flere gange. Men første tur går til New York✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Ingen tvivl om at det er New York. Jeg har aldrig rejst særlig meget, men New York er det sted der står øverst på min must-see liste, og i hvert fald er et sted jeg skal opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg drømmer om at komme tilbage til New York City

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Jeg drømmer mig til Hawaii 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg drømmer om at se Maldiverne og New Zealand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Uhh der er mange stdder i verden jeg tit drømmer mig hen, men de græske øer er rimeligt tilgængelige 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne ipsen

  Både manden og jeg er totalt vild med Norge 🏍🏍 vi SKAL helst derop 2 gange om året på motorcykel med en flok venner . Naturen er det smukkeste der findes . Så snart vi kommer i land er skuldrene allerede nede, det er ro for krop og sjæl. Kan kun anbefales .
  Ønsker dig og dine en glædelig jul. Og det er en sindsyg lækker pakke man kan vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 18