24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 16

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 17

Det er tredje søndag i advent og der er kun én uge til årets bedste aften. Det er ved at være sidste udkald for køb af julegaver og derfor er det her min sidste gaveguide for i år. Det er også tid til at åbne sidste låge i min adventskalender. Jeg har netop startet en konkurrence på min Instagram profil. Denne adventspræmie er sponsoreret af DesignDreams og er en lækker pude fra Louise Smærup. Præmien har en værdi af 549 kroner.gaveinspiration-designdreamsJeg har endnu engang samlet en collage med 16 lækre gaveidéer til både ham og hende.
Lad os bare starte med Louise Smærup. Jeg må indrømme at jeg personligt er ret vild med hendes designs og det ville da bestemt ikke gøre mig noget, hvis der lå en velourpude og en plaid under juletræet i år. De seneste måneder er jeg også blevet glad for House Doctors undermærke, Monograph. Jeg er vild med den enkle ugekalender, papirvægten og det super lækre letterboard. Et absolut must-have er de nye mini VertiPlants, som jeg tidligere i december har præsenteret jer for.
Jeg har også tilføjet nogle andre favoritter, som vi daglig har glæde af herhjemme. Det første er et Hexa sæt fra Segment Design, der virkelig bringer nytte i dagligdagen, anden idé er et Block Table og sidst men ikke mindst Sprinkle sengetøj fra Normann Copenhagen, der bare er silkeblødt. Faktisk kunne jeg godt bruge et ekstra sæt, da jeg altid sover med en ekstra dyne og vi netop nu kun har to sæt. Faktisk kunne jeg også godt bruge en ansigtscreme, hvilket minder mig om, at jeg hellere må få skrevet sådan en på min egen ønskeliste. Det kunne for eksempel være denne lækre sag fra Meraki.
En Shorebird er et sejt alternativ til de klassiske træfigurer, men nu må vi hellere springe til de køkkenrelaterede ting. Jeg er vild med krystalglas fra Frederik Bagger og kunne godt forestille mig disse cocktailglas med en kulørt drink eller lækker dessert. Til mændene er det måske bedre med øl- eller de klassiske lowball glas. Ellers vil et kværnsæt fra Menu med garanti også bringe glæde. Til sidst har jeg rundet Nicolas Vahé, der altid byder på gode gaveidéer. Krydderierne er ideelle værtindegaver, men under juletræet kunne der blandt andet også ligge et sæt steakknive eller de her cool serveringsbrætter i træ, der kunne se fine ud på et veldækket bord.

Jeg håber i er blevet inspireret og har fået styr på de sidste julegaver – ellers kan du heldigvis stadig nå at handle hos DesignDreams og få dine gaver leveret inden jul. Gå på opdagelse i deres skønne univers og find gaven til dem du elsker ♥


Adventsgaven på Instagram er sponsoreret af Designdreams.dk.
Indlægget er skrevet som inspiration af egen fri fantasi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 16