24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 14

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 15

Vil du vinde en ekstra julegave til dig selv eller en du har kær? ♥
dsc03017dsc02969
En tendens der har taget fusen på mig denne sæson er velour. Ja det må jeg ærligt indrømme jeg aldrig havde troet eller forestillet mig. Tidligere på året da jeg spottede velourtendensen gennem arbejde var jeg ret skeptisk, men jeg må indrømme at jeg har overgivet mig. Jeg synes velour er cool – det er lækkert og giver et særdeles eksklusivt udtryk. Jeg er ikke helt hoppet på trenden i form af tøj og møbler, men bruger i stedet velour i form af puder i sofaen. Hver aften har vi kamp om særligt én pude, nemlig denne smukke runde sag fra Skriver Collection.
Jeg har valgt en blød grå farve der matcher vores sofa og øvrige puder virkelig fint. Jeg elsker måden faconen bryder med de klassiske kvadratiske og rektangulære puder vi ellers har. Den skiller sig virkelig ud og får sofaen til at virke både blødere og mere indbydende. Jeg elsker den fornemmelse af hygge man kan skabe med tekstiler. Et plus er også, at det samtidig er lettere og billigere end at skifte sofaen ud hvert år. dsc03071 dsc03055 dsc02984 dsc03135
Mine venner hos Designfavoritter.dk i gavehumør og vil derfor give en af jer muligheden for at vinde en rund velour pude fra Skriver Collection i en af de syv flotte farver til værdi af 599 kroner.
Vælg mellem grå, sort, amber, bordeaux, mørk lilla, rosa og lys blå.
For at deltage i denne julekonkurrence skal du skrive HYGGE i en kommentar til indlægget her senest torsdag den 21. december klokken 21:00, hvor jeg trækker en tilfældig heldig vinder. Held og lykke til alle ♥

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 14