24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 12

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 13

Nu bevæger vi os ind i sidste halvdel af julemåneden og det handler virkelig om at nyde hver eneste dag og alle de hyggelige stunder. I dag er det Luciadag og vi skal egentlig ikke snakke om lys, men om flere julelækkerier.dsc01662
Denne type konfekt deler sikkert vandene. Nogen elsker den og andre kan nærmest ikke få den ned. Jeg må også ærligt indrømme at jeg aldrig tager en havregrynskugle på et konfekt eller kagefad hos andre, måske er det et gammelt afsnit af Klovn der har givet halvdelen af Danmark traumer omkring det lækre lille stykke konfekt, på grund af beskidte og uvaskede børnehænder. Jeg ved det ikke, men altså når jeg selv har lavet dem, så er havregrynskugler vitterligt noget af det allerbedste jeg ved og som jeg elsker mest at snacke gennem julen.
Jeg har fundet en god og super simpel opskrift, der er virkelig velsmagende.

Havregrynskugler
Bland 100 gram tempereret smør med 125 gram sukker. Tilsæt derefter 3 spiseske kakaopulver, 1 teske vaniljesukker, 2 spiseske vand og 150 gram finvalsede havregryn. Ælt alle ingredienserne sammen til en mørk og fast masse, inden de rulles til små mundrette kugler. Havregrynskugler har jeg indtil for to år siden enten undladt at “pynte” og ellers er de ganske klassisk blevet trillet i kokosmel. Men for at gøre konfekten endnu mere velsmagende og lækker, så er mit bedste tip at trille dem i perlesukker. Det giver en sprød og lækker overflade.
Kuglerne bliver bare endnu bedre og mere luksuriøse.

Velbekomme ♥
dsc01587 dsc01654 dsc01664

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 12