24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 11

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 12

Kan i klare endnu en skøn julekonkurrence?dsc00282Noget af det jeg er mest glad for herhjemme lige for tiden er bogstavstavlen fra Monograph, der giver mulighed for at skabe hygge og personlighed i indretningen. De medfølgende bogstaver, symboler og tal kan bruges til at skrive søde citater, vers fra din yndlingssang eller til en opskrift i køkkenet. Det er kun fantasien der sætter grænser og det er jeg helt vild med.

Jeg har brugt den gennem december til at skrive søde vendinger fra mine yndlings julesange. Jeg startede ud med “It’s beginning to look a lot like Christmas” og siden er den blevet erstattet med andre skønne sange.
dsc02929 dsc02920  Mine venner hos Bekko.dk er i julehumør og vil derfor give en af jer muligheden for at vinde en Monograph bogstavstavle magen til min med dertilhørende 286 bogstaver/tal til værdi af 549 kroner.
For at deltage i denne julekonkurrence skal du skrive DECEMBER i en kommentar til indlægget her senest søndag den 17. december klokken 21:00, hvor jeg trækker en tilfældig heldig vinder. Held og lykke til alle ♥
dsc02901dsc02898

56 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 11