24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 09

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 10

Det er blevet den 10. december og det betyder at vi allerede kan tænde andet lys i adventsstagen. Det er derfor også tid til at afsløre endnu en fantastisk adventskonkurrence, der netop er startet på min Instagram profil. Denne adventspræmie er sponsoreret af Hans Iversen & Søn og er et Christian Bitz bestiksæt i sort satin eller messing. Sættet består af fire teskeer, fire spiseskeer, fire gafler, fire knive samt fire steakknive. Præmien har en samlet værdi af 969 kroner.
dsc01983 dsc02046 dsc02068 dsc02077 dsc02079 dsc02093
Ikke nok med det, så vil jeg selvfølgelig give jer endnu en omgang gaveinspirationen. Jeg elsker at lave denne type indlæg, nok fordi jeg elsker at skrive ønskeliste selv. Jeg synes det er inspirerende og en hyggelig måde at få idéer på.  Jeg har samlet nogle skønne idéer i blandede prisklasser til voksne i alle aldre. Så lad os bare starte gennemgangen.
Jeg har prøvet at lave et inspirerende oplæg med gaveidéer for enhver smag i forskellige prisniveauer. Lad os starrte med noget jeg elsker og måske også har lidt for meget af herhjemme, på den anden side, kan man så have lysestager nok? Jeg er faldet pladask for de smukke Crispy fyrfadsstager/skåle fra Frederik Bagger i glas, de er vanvittig fine og er blevet tilføjet min ønskeseddel. En god gaveidé kunne også være det nye runde Urbania lyshus eller den elegante Nellemann stage i en af de fem flotte farver fra Kähler eller de populære POV vægstager fra Menu. En hyggelig stemning kan også skabes med træfigur. Der er noget finurligt og hjertevarmt over de små dyr, der hver især har deres egen personlighed. Personligt elsker jeg min lille dyrefamilie! Gode gaveønsker i forskellige prisniveauer kunne være elefanten, der er min personlige favorit Kay Bojesen figur. Gode alternativer kunne være de tidløse fugle fra Architectmade eller den bedårende bjørnefamilie fra Lucie Kaas, der står på min egen ønskeliste i år. Jeg har den lille, men må indrømme jeg godt kunne tænke mig de to store. De sidste idéer til selve indretningen kunne være en plakat fra Kortkartellet fra din hjemby eller en by du holder af, jeg er selv vild med New York og Berlin, derfor måtte de med på collagen her. Sidst men ikke mindst har jeg tilføjet de klassiske og tidløse urtepotteskjuler og vaser fra Lyngby Porcelæn. Det gode ved alle disse ting er, at det er noget du kan have glæde af resten af livet.

Nu til den mere praktiske del af min collage. Rigtig mange ønskesedler står der sikkert allerede Royal Copenhagen og det forstår jeg godt, selvom jeg er en Kähler samler. Jeg synes der er noget charmerende over de runde souffle skåle, de aflange tapasfade og klassiske krus med de store blå blomster. Selvom jeg elsker det elegante hvide porcelæn, så er dét der står mest af på min egen ønskeseddel i år faktisk råt stentøj og sort bestik fra Bitz. Jeg er blevet fuldstændig betaget af hans cool stil og jeg synes det giver maden et særligt lækkert udtryk.

Jeg håber i fandt noget inspiration – ellers er der i hvert fald garanti for at du kan finde noget lækkert hos Hans Iversen & Søn, uanset om du kigger på webshoppen eller deres skønne butik midt i julebyen Tønder. Gå på opdagelse i deres skønne univers og find gaven til dem du elsker ♥


Adventsgaven på Instagram er sponsoreret af Hans Iversen & Søn.
Indlægget er skrevet som inspiration af egen fri fantasi.

1 kommentar

  • Camilla Nyegaard

    Gad rigtig godt at vinde det i messing, så jeg krydser fingre.
    God jul

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 09