24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 08

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 09

dsc02213I dag bliver indlægget en smule anderledes end de tidligere dage. Jeg har lavet en liste over de mest spillede julesange på min Spotify playliste udover de to mest klassiske melodier “Last Christmas” med Wham! og Mariah Careys “All I Want For Christmas”. Noget af det jeg synes er fantastisk ved julemusik er de fængende vendinger og den magiske sammensætning af ord. De vers der får en til at synge med gang på gang og som bliver genkaldt i hukommelsen år efter år og som man aldrig glemmer. Er det ikke netop det der gør julen ekstra særlig?
Vi synger med i bilen, når vi laver mad og gør rent. Jeg synger på livet løs når jeg er i bad og om morgenen når jeg gør mig klar til arbejde. Jeg synger mildest talt ikke særlig godt, men det er lige meget. Det gør mig glad helt inden.
Et af vores seneste køb er en lækker trådløs højttaler fra Lemus. Designet på Sia modellen er tidløst og den fylder simpelthen ingenting. Jeg elsker kombinationen af de runde former, læder og sølv. Det er altså fantastisk at man kan høre musik uanset hvor i huset man er, for selvom iPhone kan spille højt, så er kvaliteten altså bare ikke den samme. dsc02116 dsc02126
Her er min top 12 af julesange, udover de to før nævnte naturligvis ♥ Sangene her elsker jeg da de bringer minder frem, gør mig i godt humør og har nogle fantastisk søde vendinger, der for mig er indbegrebet af jul.

Michael Bublé – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
Johnny Logan – Christmas Time
Coldplay – Christmas Lights
Rasmus Seebach – Der’ Noget I December
Chris Rea – Driving Home For Christmas
Britney Spears – My Only Wish
Juice/SOAP – Let Love Be Love
Justin Bieber – Mistletoe
Alphabeat – X-Mas
Rasmus Seebach – Lille Store Verden
Mads Langer – I En Stjerneregn Af Sne
Shakin’ Stevens – Merry Christmas Everyone

Den sang der gør mig i allerbedst humør lige for tiden er dog Kelly Clarkson – Underneath the Tree. Jeg hører den morgen, middag og aften. Det er simpelthen sådan en fantastisk dejlig julesang.
dsc02153 dsc02158 dsc02161       Fortæl mig hvilken julesang der er din favorit ♥

6 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig 2.advent til du og dine:-)
  Flot lille højtaler og så dejligt som du kan synge, det er meget livsbekræftende:-)
  Jeg kan godt lide en gammel sag: Marys boychild…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Den skal man absolut heller ikke tage fejl af. Det er en fantastisk sang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg er kedelig, men det er altså Last Christmas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A

  Jeg kan altså godt li den der med Mariah Carey..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Det kan jeg også 😀 Det er en klassiker efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 08