24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 07

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 08

dsc00282
“Oh Christmas lights, l
ight up the street, light up the fireworks in me
May all your troubles soon be gone, those Christmas lights keep shining on”

Sådan synger Coldplay i en af de bedste nyere julesange, i hvert fald i min optik. Jeg elsker julelysene både inde og ude. Her i Sønderborg har vi den hyggeligste havnefront og der findes næsten ikke noget mere magisk sådan en sen december aften at køre over broen med udsigt over byen og de mange lys. Jeg synes det er så hyggeligt. Lige da jeg mødte Casper boede vi i den dejligste lejlighed tæt på havnen, så alle vores aftenture da Enzo var hvalp foregik ved vandet- vi kører tit ned og parkere bilen for at gå ture netop her. Jeg føler mig så fri ved vandet og jeg elsker måden hvorpå de glimtende julelys reflekteres i havet og vinterkulden bider i kinderne. Ja – dagens tema er julelys og hvordan du kan skabe en ekstra hyggelig julestemning ved brug af lyskæder i al verdens afskygninger.

Herhjemme er huset dekoreret med farverige lyskæder der blinker om kap, snemænd der står på ski og røde sukkerstokke. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle falde for den slags pynt, men Casper ønskede sig det så inderligt og jeg kan sagtens gå med til at han pynter op udendørs. Og ærligt talt, så er vores hus det fineste på hele vejen. Det ligner et honningkagehus der er dekoreret på fineste vis. Men det er ikke kun udenfor vi pynter med lys, det gør vi også indenfor. Jeg har købt forskellige juletræer i metal, som jeg har snoet lyskæder omkring for at skabe en hyggelig stemning. De lyser så fint op i huset i stedet for de sædvanlige lamper, der har deres shine resten af året.
dsc00972 dsc00284dsc00929Jeg har delt billeder fra vores julehjem, der forhåbentlig kan være med til at inspirere jer til at pynte op med lyskæder både inde og ude. Ind i mellem handler det bare om at slippe kreativiteten løs og gøre brug af det man har. Det er muligt at skabe en større juledekoration med lyskæder, der fylder mere i rummet end en dyr pakke med nisser eller et enkelt juletræ i keramik. Faktisk har jeg altid syntes at det bedste og fineste stykke pynt er et juletræ med en lyskæde på. Det fylder, funkler og spreder verdens dejligste duft og stemning ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 07