24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 04

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 05

Som december dagene dog bare flyver afsted. I dag er vi netop kommet hjem fra en vidunderlig og magisk ferie i New York, noget jeg glæder mig til at dele meget mere om herinde den næste tid. Noget af det bedste ved at komme hjem, udover at se hundene igen selvfølgelig, har været at komme hjem til vores julepyntede hjem. Julen er for mig så personlig og unik. Hvert eneste stykke pynt fortæller sin egen historie og har en kæmpe affektionsværdi for mig og efterhånden for os begge herhjemme, ligegyldigt hvad det egentlig har kostet og hvor end det er købt.
Det er så få dage om året pynten er fremme, resten af tiden står det sirligt pakket ned i flyttekasser på vores kolde loft. Hvert år føles det som et hjertevarmt gensyn med gamle venner. Den slags venner man kender alt for godt, men desværre ser alt for lidt. For mig handler det om at nyde pynten – så skidt med det roder en anelse mere denne ene måned om året. Derfor har jeg valgt at fremhæve noget af det pynt jeg er mest glad for i dette indlæg.
dsc06464 dsc01907dsc01916 dsc01923 dsc01921
Noget af det nyere pynt, som jeg er virkelig glad for er Omaggio julekuglerne fra Kähler. Jeg har flere æsker af både de perlemorsfarvede og de sølv. Vi bruger dem nemlig både på lysestager, dekorationstræer og selve juletræet. For mig er de specielle fordi jeg har en lille Kähler fan gemt i maven. Det enkle og nordiske udtryk er lige mig og jeg er sikker på netop disse kugler skal følge mig i mange, mange år. Det samme gør sig gældende for Nobili juletræerne og snekuglerne, der er noget af det fineste når skæret fra stearinlysene skinner ud gennem de små huller.
En anden ting jeg er virkelig glad for er det her lille træ, som jeg har valgt at sno en Sirius lyskæde omkring. Træet har fulgt mig i tre år nu og er en af de ting jeg altid glæder mig til at finde frem og pynte med kugler.
23795711_1405013672943021_6011183645940006820_n23905205_1405013586276363_785891361801841502_ndsc00131
En anden ting der rent faktisk overrasker mange at jeg har er Klarborg nisser. Min mor har samlet på dem al den tid jeg overhovedet kan huske og for mig er de et minde om mit barndomshjem og julestemningen jeg er vokset op med. Min samling er vokset de senere år og jeg synes de små smilende nisser med klare blå øjne er så søde. Det at de har navne gør dem ekstra særlige. På den måde fortæller de også en helt personlig historie. Noget af det første jeg fik var de små nisserikker i en adventsgave fra mine forældre da jeg flyttede hjemmefra. I år har jeg selv investeret i tre sæt årsnisser, mindre kunne altså ikke gøre det, da mit julehumør anno 2017 skulle kickstartes.
dsc01957 dsc01953 dsc01946
Det sidste pynt jeg har valgt at fremhæve i dette indlæg er noget som de færreste har og egentlig også har chance for at få fingrene i. Jeg ved vitterligt ikke hvor gamle de her bamser er, men jeg har haft dem på mit værelse og jeg ved at jeg selv har valgt dem. Måske da jeg var 10-12 år, hvis ikke yngre. De brunlige bamser er simpelthen noget af det der ligger mit hjerte nærmest. Muligvis er det ikke verdens fineste pynt, men jeg synes det er hyggeligt. Jeg bliver et barn inden i når disse tre plysdyr pakkes ud af kasserne. Jeg synes de komplimenterer vores træhylder super fint og for mig er det altså ikke rigtig jul, hvis de ikke er fremme i stuen.
dsc01931 dsc01929
Har du et eller flere stykker julepynt der betyder noget særligt for dig? Så fortæl mig endelig om det i en kommentar til indlægget. Jeg elsker at høre hvad i har på hjertet ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 04