24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 02

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 03

Så blev det 1. søndag i advent og det betyder inspiration til julegaver og en ny adventskonkurrence starter på min Instagram profil. Denne adventspræmie er sponsoreret af Designme.dk og er en lille Kay Bojesen abe med nissehue. Vælg mellem den klassiske abe i teak, eller en af de to nye i eg/røget eg eller eg/ahorn. Præmien har en samlet værdi af 1.048 kroner.
dsc00991dsc01036Nu til gaveinspirationen. Jeg elsker at lave ønskelister, ja faktisk har jeg en evig ønskeliste med store som små ting. Denne liste bliver løbende opdateret og ændret, så jeg altid har noget i ærmet når tiden for jul og fødselsdag nærmer sig. Jeg bruger faktisk også listen som en daglig motivation. Hvis jeg over en længere periode har ydet noget ekstraordinært eller jeg i lang tid har været “god”, så belønner jeg mig selv med noget fra denne liste. Det kan være en lille eller større ting, det afhænger af situationen. Netop fordi jeg elsker at lave lister, så har jeg også prøvet at samle nogle universale ønsker i alle prisniveauer, der måske kan være til inspiration for din ønskeliste i år. gaveinspiration-designmeNogle af tingene fra listen har jeg selv og er særdeles glad for dem, andre ville jeg ønske kunne tilpasses min bolig og andre ting står på min personlige ønskeliste i år. Lad os bare starte fra en ende af.
Hunden Bobby fra Architectmade og en mat sort VP3 lampe fra &Tradition, to nyheder der har set dagens lys tidligere på året og vil kunne stå i de fleste hjem, som en tidløs og elegant del af indretningen. Begge disse designs står på min ønskeliste i år. På den står der også hvide Hammershøi krus og indigo blå glastallerkener fra Kähler. Jeg er også blevet virkelig glad for Ferm Livings viskestykker og dem ønsker jeg mig også nogle flere af.
I den lidt højere prisklasse er der også fantastisk gode gaveidéer. Blandt andet kunne det være en af de elegante nye velour puffer fra Ferm Living, et blødt rensdyrskind fra The Organic Sheep, en skøn lille abe fra Kay Bojesen eller en lækker pude og alpaca plaid fra Skriver Collection.
De sidste gaveidéer ligger i den lidt lavere ende rent prismæssigt. Personligt er jeg så glad for de elegante Moebe rammerHoptimister i træ, de elegante glasvaser fra Kähler og spurveparret fra Kay Bojesen. De sidste idéer til ønsker er en lammeskindspude fra The Organic Sheep og en pizzaskærer fra Normann Copenhagen, der også kunne være en oplagt mandelgaveidé eller gave til manden der har alt.

Jeg håber i fandt noget inspiration – ellers er der hundredvis af andre lækre designs hos Designme. Gå på opdagelse i deres skønne univers og find gaven til ham eller hende du holder mest af ♥


Adventsgaven på Instagram er sponsoreret af Designme.
Indlægget er skrevet udelukkende som inspiration og der er ikke tale om reklame.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 02