Årets mest personlige julegave

24 DAYS OF CHRISTMAS: DAY 01

dsc01080
Rigtig glædelig jul søde læsere ♥ Det er endelig blevet 1. december og jeg har glædet mig utrolig meget til at vise jer, hvad jeg har gået rundt og puslet med de seneste måneder. I år vil jeg ikke afholde “Homehappys julekalender” på samme måde som jeg ellers har gjort de seneste år. Jeg vil gerne give jer noget mere og jeg har lyst til at invitere jer ind i mit juleunivers. Gennem december vil jeg vise jer mine dekorationer og juleindretning, tippe om årets bedste gaveidéer, dele mine favorit opskrifter, vise nogle hyggelige DIY-projekter og så har jeg selvfølgelig også tænkt mig at forkæle jer. Sammen med nogle af mine søde samarbejdspartnere har jeg arrangeret små hyggelige julekonkurrencer med skønne præmier til jer.

Noget af det fineste jeg ved er Kählers snehvide keramik. Jeg elsker de smukke Urbania lyshuse, særligt på denne tid af året. På en mørk vinteraften findes der intet hyggeligere end at tænde op i den lille landsby, mærke varmen og se hvordan lysene skinner ud gennem de små vinduer. Jeg synes sagtens husene kan stå fremme året rundt, men særligt ved juletid kommer de altså til sin ret og kan kombineres med anden julepynt.

For mig var det oplagt at starte min “24 days of Christmas” med en konkurrence. Noget af det jeg holder allermest af er jo at forkæle jer. Mine gode venner fra Kähler vil derfor forkæle én af jer med en tidlig julegave i form af årets to nye Urbania lyshuse, det lille smedje pakhus og det runde tårn, til samlet værdi af 400,-
dsc01079 dsc01086 dsc01091For at deltage skal du skrive GLÆDELIG JUL i en kommentar til dette indlæg.
Konkurrencen slutter onsdag den 6. december klokken 19 og vinderen får direkte besked på mail.
Held og lykke til alle!


Dagens konkurrence er sponsoreret af Kähler Design

142 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets mest personlige julegave