Julegaveinspiration og en adventskonkurrence

Årets mest personlige julegave

dsc02184dsc02188
Sidste år lavede vi første gang en familie plakat via appen Framkalla. Plakaten bestod da 54 sort/hvid billeder fra året der var gået og minder fra vores tid sammen. Det er blevet et spændende blikfang i vores hjem og en måde for os at vise dem vi holder af at vi har værdsat tiden sammen med dem, sat pris på de hyggelige stunder og at vi elsker dem. Derfor lavede jeg i år en tidlig julegave til os selv i form at endnu en plakat. Jeg er faktisk ret sikker på at vi kommer til at lave sådan nogle plakater de kommende år. Netop med den idé i baghovedet, så er jeg også mere opmærksom på at forevige store såvel som små almindelige hverdags øjeblikke i selskab med vores kære. Jeg elsker tanken bag og de minder billederne bringer frem.dsc02198 dsc02191 dsc02190
Jeg kan kun anbefale jer Framkalla App. Leveringen er hurtig, priserne er gode og der er mulighed for at give årets mest personlige og kærlige julegaver. Min plan er at lave en plakat med billeder fra vores New York tur. Lav en plakat med dine ferieminder, glæd dine forældre med familiebilleder, saml de bedste billeder af dig og din kæreste eller overrask din veninde med de bedste øjeblikke fra jeres venskab. Det er så let og lige til. Derudover er du hundrede procent sikker på der ikke ligger en identisk gave under træet, hvilket ellers altid kan være lidt svært at komme udenom.

Ha’ en rigtig dejlig dag ♥

5 kommentarer

 • Line

  Sikke en fin plakat.
  Jeg vil selv lave én, men synes ikke det er muligt, at lave den i sort/hvid?
  Redigerede du selv billederne til sort/hvid inden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Hej Line,

   Ja jeg har ændret billederne til sort/hvid inden.
   Hvis du har iPhone kan du under hvert billede vælge tre former for sort/hvid, så du er sikker på at ramme samme nuancer, farver og kontraster. Det er ret smart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super idé, Trine. Jeg har ellers tænkt på en fotograf og alverdens besværligheder
  Sådan én må jeg få mig lavet i en fart.
  Kh Sab

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Hvor er jeg glad for du kunne bruge min iunspiration. Det er virkelig en god idé 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Smuk idé:-)
  Vil jeg ønske mig.
  Snart glædelig juletid til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveinspiration og en adventskonkurrence