SPAR 25% PÅ ALT HOS BEKKO

Julegaveinspiration og en adventskonkurrence

Det er blevet den den 26. november, hvilket betyder december venter lige om hjørnet og næste søndag er det 1. advent. Det skal naturligvis markeres, men som jeg skrev tidligere, så vil min “Homehappy julekalender” i år være anderledes end hidtil. I år har jeg valgt at kalde den 24 days of Christmas. 24 dage der skal byde på inspiration, hygge og konkurrencer for jer der læser med herinde ♥ Derfor vil jeg også “kun” afholde 4 adventskonkurrencer på Instagram og den første er netop nu skudt i gang. Præmien er to valgfrie POV stager fra Menu, som BoligNyt har sponsoreret. Den første konkurrence vil løbe frem til 1. søndag i advent, hvor vinderen får besked og næste konkurrence starter. På den måde vil 4. adventskonkurrence nemlig slutte på juleaften. Så hvis du ikke allerede har deltaget, så skynd dig at deltage på min Instagram.
dsc01340   Jeg elsker at lave ønskelister, jeg ville lyve hvis jeg sagde andet. Derfor elsker jeg også denne type indlæg, både at læse dem ved andre, men særligt at lave dem selv. Jeg har lavet en collage med gaveidéer fra BoligNyt, som måske kan bruges til inspiration hvis du endnu ikke har færdiggjort din egen ønskeseddel eller har fået en mangelfuld en af slagsen fra en du holder af – kender vi ikke alle mindst én der har de samme ønsker år efter år? Eller har du måske en person du gerne vil overraske og være kreativ med gaven til?
gaveinspo-bolignyt
I så fald er der i hvert fald lidt inspiration at hente her. Min collage rummer ting i forskellige prisniveauer, så der er noget for enhver. En ting jeg altid synes er lækkert at få eller købe er nye tekstiler. Uanset om det er sengetøj, puder eller viskestykker. Jeg synes sofapuder eller en blød plaid er perfekte gaveidéer da det er noget vi altid bruger. Lige nu er jeg ret vild med bordeaux og heldigvis er det en farve der næsten trender hvert efterår og vinter. Jeg er vild med plaiden fra HAY, cherry puden fra HAY og den smarte edge pude Normann. De tre ting kunne være lækre på en madras fra By KlipKlap, der uden tvivl laver madrasser til glæde for hele familien.
De øvrige ting er tidløse og noget der ligeledes vil kunne benyttes eller kigges på hver eneste dag. Kay Bojesen dyr er altid et hit, sangfuglene fås i farver der passer til et hvert hjem og er simpelthen noget af det fineste at kigge på. Lige så skønne er de stilrene designs fra By Lassen. Jeg elsker hver en kubus stage, skål og frame vi har herhjemme.
Til alle de fine nips kunne en String Pocket være en oplagt idé. Faktisk ønsker jeg min en ekstra i grå, da jeg har en idé til et alternativt hyldesystem i stuen. En anden ting vi har og som jeg kun kan anbefale er en lækker Milk lampe. Vi har en i hver ende af stuen og jeg synes bare de er pæne, men samtidig virkelig hyggelige da lyset kan dæmpes efter behov.
De sidste ting på listen er tallerkener fra Kähler, selv er jeg vil med de nye i glas og de står naturligvis på min ønskeliste i år. Faktisk ønsker jeg mig også dækkeservietter, allerhelst brune. Jeg er ret vild med faconen på dem fra Lind DNA.
Et andet mærke der med garanti er at finde på manges ønskesedler er Vipp, hvilket jeg godt kan forstå. Faktisk har vi ikke noget fra Vipp her i huset, men jeg man skulle da være et skarn hvis man ikke gerne ville have fingrene i en skralde- eller vasketøjsspand. Bolignyt har et stort udvalg af Vipp. Der er noget for både hende og ham i alle prisniveauer.
Den sidste gaveidé for dette indlæg er naturligvis også præmien du kan vinde i min adventslåge, nemlig en POV stage fra Menu. Vi har efterhånden seks af dem og jeg er slet ikke færdig. Jeg kunne fylde al vægplads på vores repos og trappe til 1. sal med de stilrene og geometriske stager. Jeg elsker skyggerne de kaster og den tredimensionelle effekt på væggen. Hvad mere kan jeg sige end at jeg er fan?

Jeg håber du fandt inspiration – ellers vil jeg anbefale dig at gå på opdagelse hos BoligNyt ♥


Adventsgaven på Instagram er sponsoreret af BoligNyt.
Indlægget er skrevet som inspiration af egen fri fantasi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25% PÅ ALT HOS BEKKO