Make your dreams come true

BLACK WEEK HOS DESIGNME

Fantastiske priser, vanvittig gode tilbud og den største mulighed for at få julegaverne i hus inden december. Ja fænomenet Black Friday er kommet for at blive og for os som forbrugere og ganske almindelige mennesker, der ikke har noget imod at gøre et godt kup, så kan vi vist ikke tillade os at klage. For at gøre begivenheden ekstra særlig, så har mine venner hos Designme.dk valgt at forlænge festen og dermed også muligheden for at shoppe ved at ændre Black Friday til Black Week. Festlighederne starter i dag og de varer frem til den 28. november – eller så længe lager haves.

Det bedste ved dette tiltag synes jeg personligt er at man i fred og ro kan danne et overblik over tilbuddene og man rent faktisk har mulighed for at videregive ønskesedler til familien, så de kan nå at handle. Desuden er der noget trygt over at man kan handle allerede i dag og vide det ikke bliver billigere på fredag.
Se alle de gode tilbud her i BLACK FRIDAY KATEGORIEN eller kig med og se mine favoritter.
blackfridaySpar 30% på By Nord og Nordal.
Spar mindst 25% på alt fra Anne Linde, Ferm Living, Muubs, Moebe, Nur og Normann Copenhagen.
Spar mindst 20% på alt fra Kay Bojesen, Kähler, Muuto, Skriver Collection, Architectmade, &tradition og Lind DNA.
Spar 15% på alt fra Anne Black, Karmameju, Pytt Living og The Organic Sheep.

Udover de fantastisk gode rabatsatser på de enkelte mærker, så har Designme også en række spot tilbud. Jeg har fremhævet mine personlige favoritter.
blackfriday-hammershoeiblackfriday-fermliving blackfriday-normann blackfriday-ledgeable blackfriday-muubs blackfriday-vp1 blackfriday-vp2 blackfriday-architectmade
Rigtig god shopping og fornøjelse med Black Week!


Reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make your dreams come true