Minimalistisk og smukt design

Make your dreams come true

Sponsoreret af Vera&John
Aldersgrænse 18+


Kender du den fornemmelse at gå rundt i det grå og vinterkolde Danmark og drømme om sydligere himmelstrøg? Eller den fornemmelse af at ligge på sofaen med en pose chips og drømme om en flad mave? Garanteret. Det gør jeg i hvert fald, men de senere år er jeg blevet bedre til at udleve mine drømme. Det er naturligvis ikke alt der er realistisk og der kan ind i mellem være langt til målet, enten fordi det kræver tid, mulighed eller flere penge på kontoen. Når vi skal til New York om få uger med masser af lommepenge på kontoen, så skyldes det to ting. Den ene er hårdt arbejde og den anden er disciplin til at spare op. Vi har begge knoklet hele sommeren og har prioriteret nogle ellers fristende ting fra i hverdagen, netop fordi at opleve New York ved juletid var noget vi begge inderligt drømte om og ønskede os.

Den rejse skal vi snart afsted på, men jeg vil faktisk gerne dele endnu en af mine store drømme med jer. Jeg ved ikke præcis hvorfor jeg synes denne idé er så fantastisk, men jeg kan ikke slippe den, så mon ikke den skal realiseres en skønne dag? En af mine største drømme er at bruge nogle uger i en autocamper i USA. Nærmere sagt den sydlige del. Jeg har en vild drøm om at køre fra Miami i Florida og hele vejen til vi krydser Golden Gate Bridge i San Francisco.

Jeg drømmer om at opleve Miamis klare vand og hvide strande, magien i Orlando, de lange high-ways og små skjulte steder, der gemmer på hele essensen af The American Dream. Jeg vil opleve musikken i New Orleans, storbyerne i Texas; Houston, Austin og Dallas. Inden kursen via Albuquerque sættes mod Grand Canyon, Las Vegas og Californien. Jeg har drømt om at opleve Los Angeles, Beverly Hills og Malibu siden jeg så Beverly Hills 90210 første gang. Drømmene er kun vokset de 11 andre gange jeg har tæsket serien igennem. Som afslutning på denne drømmerejse ville jeg elske at opleve San Francisco. Jeg har altid forestillet mig hvor fantastisk det må være at krydse den smukke røde bro, der ligesom kendetegner byen.
Undervejs skal der spises burger og pommes, der skal shoppes, synges med på al verdens gode sange og der skal være tid til oplevelser, spontanitet og hyggelige stunder.

skaermbillede-2017-11-09-kl-18-00-53I stedet for at slide og slæbe på jobbet, mens man tænker på at spare. Så kunne det da ind i mellem være fristende hvis pengene bare kom til én. Tænk engang hvis man var heldig at vinde en større pengesum, så man kunne få mulighed for at udleve sine drømme. Herhjemme spiller vi mest klassiske brætspil, men ind i mellem kan det være fristende at tænde hver sin computer på sofaen, for at se om én af os skulle være heldig på rouletten.

Hvis du ligesom mig drømmer om at vinde noget at udleve dine drømme for, så kunne du måske være heldig hos Vera&John. Jeg har et velkomst tilbud til dig der giver 10 free spins. Brug bonuskoden HH10FS frem til 15. december 2017. Koden gælder kun nye kunder og kan kun benyttes én gang. Gevinster udbetales som bonus med 40x omsætningskrav – men de generelle regler og vilkår kan du læse mere om her.

Det er sundt at drømme, men mindst lige så sundt er det at udleve drømmene og gøre fantasier til virkelighed. Efter jeg er begyndt at krydse oplevelser af på min bucket list er jeg blevet en mere glad udgave af mig selv. Listen er lang endnu, men for at være hel ærlig – så tror jeg aldrig jeg stopper med at drømme og skrive nye ting på den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalistisk og smukt design