En klassisk jul

Minimalistisk og smukt design

dsc00298Jeg er helt vild med Kählers efterårs-/vinterkollektion denne sæson. Jeg synes den byder på mange spændende og nye designs. En af mine klare favoritter er den elegante keramik lysestage, Nellemann. Stagen kan bruges til kronelys, eller med enkle blomster, for et anderledes udtryk. Stagerne fås i fem forskellige farver isgrå som min, snehvid, nøddebrun, mørkeblå og blomme. Jeg har (endnu) kun denne ene stage, hvilket giver et meget simpelt udtryk. Jeg kunne godt forestille mig at kombinere flere stager i forskellige nuancer, for at skabe mit eget lille og kreative stilleben. Vaserne koster kun 299,95,- og er et perfekt julegaveønske, der kan bringe glæde i mange år.
dsc00284dsc00292


Reklame: Stagen er en gave fra Kähler Design

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En klassisk jul