Søstrene Grenes julekollektion 2017

En klassisk jul

Julen er og bliver altså bare et af mine favorit temaer. Netop nu ser jeg julefilm på Puls – jeg er typen der ikke kan få nok og glæder mig til alt, lige fra smagen af de første friskbagte småkager, søde julefilm og alle de skønne julesange. Noget af det allerbedste er dog gensynet med julepynten der sirligt pakkes væk og findes frem år efter år. Jeg er en vaskeægte samler. I vores seks store flyttekasser med pynt gemmer der sig nisser fra min barndom, pynt Casper og jeg sammen har udvalgt og købt, moderne juletræer fra Kähler og ophæng fra Felius Design i sort/hvide farver. Men jeg vil være ærlig at sige, hvis jeg kun pyntede op med disse ting, så ville jeg føle julen manglede noget. Jeg elsker nisser og den røde farve, som børn opdrages til er indbegrebet af julen. Det er det vi synger og fortæller historier om – derfor skal det heller ikke mangle her i huset. Det kan godt være julepynt virker rodet, men jeg synes altså det vigtigste er hyggen, traditionerne og stemningen ♥ Minimalistisk julepynt og gaver i sandfarvet papir med gran og garn er pænt – men når du siger jul til mig, så siger jeg farver, glimmer og alt det jeg ellers afskyr resten af året. Det er præcis sådan det skal være og jeg elsker det!
22853234_1381527388624983_2550902052711932898_n22894081_1381527661958289_7566872003279114597_n  I mit barndomshjem har de traditionelle Klarborg nisser hængt fra troldgrene og gemt sig på hver en hylde lige så længe jeg overhovedet kan mindes. Derfor har nisserne også været et must de seneste fem år, hvor jeg ikke har boet hjemme. Klarborg nisserne er så hjertevarme og bringer dejlige juleminder fra mine forældres stue videre til vores hjem. Jeg elsker at kombinere stilarter i december, det er nemlig på den måde jeg har skabt min helt egen julestil.
Lige nu kan du finde en masse nye Klarborg nisser hos Bekko, blandt andet årsnisserne Viggo og Laurine. Men Bekko har også valgt at nedsætte et stort udvalg af nisser fra tidligere år. Se alle de søde nisser lige her.
klarborg-homehappy-bekko


Reklame for Bekko.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grenes julekollektion 2017