It's coming our way this time every year

Søstrene Grenes julekollektion 2017

Ja overskriften taler vel næsten for sig selv. Men nu er det altså okay at begynde at jule. Personligt kan jeg slet ikke vente længere. Igen i år har Anna og Clara kreeret en smuk og eventyrlig julekollektion i tidens skønneste farver. Julepynten lander i butikkerne i dag og de kommende uger. Se nogle af mine favoritter her (billederne er Søstrene Grenes).
Personligt må jeg bare have fingrene i de fine pynteting til gaver og det sorte juletræ. Tænker det kunne være så fint at have stående med en diskret lyskæde og nogle smukke glaskugler. 43_sostrenegrene_christmas201711_sostrenegrene_christmas2017 38_sostrenegrene_christmas201739_sostrenegrene_christmas2017 37_sostrenegrene_christmas201742_sostrenegrene_christmas2017  34_sostrenegrene_christmas2017 16_sostrenegrene_christmas2017  2_sostrenegrene_christmas2017 1-2_sostrenegrene_christmas2017

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's coming our way this time every year