SPAR 20% HOS BOLIGNYT

It’s coming our way this time every year

.. det er selvfølgelig julen jeg taler om ♥
dsc00131
Jeg er en kæmpe juleelsker. Dybt i mig banker et julehjerte og jeg kan slet ikke forklare følelsen jeg får når de første tegn på julen dukker op. Duften af stearin fra kalenderlys og fornemmelsen af glimmer på fingre og tøj, fordi det er umuligt ikke at pille ved al den spændende pynt på forretningernes hylder. Jeg er så småt begyndt at skrive min ønskeliste, årets pakkekalender til Casper er ved at tage form, de første brunkager er spist, jeg har købt de første ruller julegavepapir og jeg har hemmeligheder i ærmet på både bloggen og Instagram. Jeg mangler at finde på de sidste adventsgaver til dem jeg holder af og ja, så har vi også en juletur til New York at se frem til. Den her tid er magisk og hjertevarm på en måde jeg ikke kan beskrive, uanset hvor gerne jeg vil.
I år er der også kommet ny pynt til min store samling. Jeg har en forkærlighed for Kählers nordiske og enkle designs, det er heller ingen hemmelighed. Den elegante juleserie, Nobili, er jeg fascineret af og har været det siden jeg for to år siden så de smukke juletræer i blå/grønne nuancer. Sidste år kom de klassiske hvide juletræer og snekugler til. I år måtte jeg selvfølgelig også have fingrene i de fantastiske nye grå træer til min samling.
Men man kan ikke få julepynt nok – kan man vel?dsc00142dsc05947 dsc06174
Lige nu kan du faktisk vinde tre juletræer fra Kähler i valgfri farve på min Instagram i samarbejde med mine venner hos Bolignyt. Jeg ved ikke hvilke mine favoritter er, men jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at kombinere de hvide og grå juletræer. Jeg er helt sikker på de vil komplimentere hinanden på fineste vis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% HOS BOLIGNYT