Den hyggeligste måde at bringe juletraditioner og minder videre - Familiens Juledagbog

SPAR 20% HOS BOLIGNYT

Jeg elsker Bolignyt, ikke mindst på grund af deres skønne sortiment fra flere af mine favorit brands, men mindst lige så meget på grund af den altid gode service og flotte indpakning. Derfor tænkte jeg, at flere end jeg selv, sikkert kunne have glæde af en rabatkode på hele 20% og derfor vil jeg glædeligt dele den med jer.
Med rabatkoden “Efterår2017” kan du spare penge på alle de lækre nyheder fra Kay Bojesen og Kähler, de populære produkter fra By KlipKlap, julepynt ligeledes fra Kähler og Ferm Living, lamper fra &Tradition og bløde tekstiler til den kolde tid fra mærker som HAY og Normann Copenhagen. Rabatkoden gælder til og med den 22. oktober, den gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer, By Lassen og Vipp. bolignyt-rabat-homehappy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hyggeligste måde at bringe juletraditioner og minder videre - Familiens Juledagbog