Knæk cancer mens du shopper

SPAR 20% PÅ INTERIØR OG BØRNETØJ HOS PARCELLET

I dag fylder min arbejdsplads Parcellet 5 år og det skal selvfølgelig fejres – ikke kun blandt os, men også med vores mange søde og glade kunder. Derfor har vi besluttet os for at give 20% rabat på næsten hele shoppen i dag fredag d. 13. oktober 2017. Du kan spare 20% på de lækreste interiør brands som Cam Cam, Liewood, Design Letters, BORN Copenhagen og Fabelab. Derudover gælder rabatten selvfølgelig også alt det lækre tøj – du får altså i dagens anledning også 20% rabat på mærker som MarMar, FUB, Joha, Huttelihut og alle de andre super populære børnebrands.
BRUG RABATKODEN: HURRA
Rabatkoden giver dig 20% på næsten alt og gælder til midnat – Koden gælder ikke Naturkind, Ollie’s Out, Konges Sløjd, nyheder fra Cam Cam og i forvejen nedsatte varer.

Selvom jeg ikke har børn, så handler jeg stadig alt for tit på arbejde. Blandt andet har jeg i år købt både weekend- og toilettaske fra Cam Cam, skåle fra Design Letters og senest har jeg købt den nye og tidløse julekalender fra Liewood, der kan bruges år efter år. Herhjemme skal C have årets pakkekalendergaver på denne julekalender, jeg glæder mig allerede til at hænge den op og pynte den med de indpakkede gaver i knitrende julepapir.


Indlægget er ikke sponsoreret, men kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk cancer mens du shopper