Fødselsdagsweekend: 20% rabat

Big city lights

dsc00272Jeg elsker tanken om byer med millioner af lys. Et af mit livs allerbedste øjeblikke so far var uden sammenligning, da Casper og jeg stod på toppen af Rockefeller Center i New York en marts aften 2016. Aldrig i mit liv har jeg set noget smukkere og mere ubeskriveligt. Ingen billeder, film eller ord har kunne beskrive den oplevelse. Derfor er det noget vi skal genopleve, når vi senere på året skal tilbage til byen der aldrig sover. Jeg har fået et nyt kamera der kan optage film, så jeg håber virkelig at kunne lave noget spændende og nyt, som jeg kan dele med jer efterfølgende.
Jeg synes der er noget fascinerende over lys så langt øjet rækker, lys i vinduer og skyggerne det kaster. Måske er det netop derfor, at jeg er helt betaget af Kählers smukke Urbania huse. Hvert vindue er håndskåret, så stearinlysenes skær kan spredes og give associationer til verdens storbyer gennem det blanke, hvide keramik.

Jeg har alle de smukke huse. Man kan faktisk godt kalde mig en rigtig lille samler. Senest er de to nye kommet til, det runde tårn og det lille Brooklyn inspirerede pakhus. Jeg er kæmpe Kähler fan, mange elsker Royal Copenhagen og samler på det – men her skiller jeg mig nok bare ud fra resten af Instagram og blogverdenen. Mit absolutte favorit brand er og bliver Kähler!
dsc00316 dsc00305There is so much beauty when your eyes lay lost in all the city lights

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsweekend: 20% rabat