SPAR 20% PÅ ALT - OGSÅ NYHEDER

Gør noget godt for dig selv: Få fornyet energi

21462645_1344731232304599_3978940411086163797_nDer er langt mellem dem – altså billederne af mig, men det her blev taget i lørdags på vej til fødselsdag og vidner om en pige, kvinde, kald mig hvad du vil, i balance. Jeg har den seneste tid gået rundt med en konstant følelse af træthed, jeg har følt mig stresset og mine nætter har været urolige.  Derfor tænkte jeg at det var på tide at gøre noget godt for mig selv og tage hånd om situationen, i stedet for bare at lade stå til og finde mig i det.
Jeg klikkede derfor ind på Sundhed Syds hjemmeside og gennemgik deres mange forskellige behandlingstilbud. Som udgangspunkt var jeg faktisk usikker på hvilken type behandling jeg trængte til, men jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var netop den form for selvforkælelse jeg trængte til. De seneste uger har jeg shoppet, jeg har spist lækker mad og alle sådan nogle små gode dagligdags ting, for at belønne mig selv – men lige lidt har det hjulpet.

Da jeg sad og klikkede rundt var der særlig én behandling der fangede mig. Da jeg læste følgende “Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver kroppen mulighed for at genfinde sin naturlige balance”, da vidste jeg, at det var en bindevævsmassage jeg skulle have. Jeg skyndte mig at booke tid til sidste fredag efter arbejde. Om fredagen har jeg tidligt fri fra arbejde og jeg synes altid det er en god dag, hvis man vil forkæle sig selv. Jeg troppede op i Sundhed Syd uden at ane hvad der skulle foregå, men det skønne ved at komme der er at man altid føler sig velkommen og i gode hænder. Jesper der behandlede mig var super sød og imødekommende. Jeg fik et godt indblik i hvad behandlingen gik ud på og ikke mindst fik forklaret hvordan netop en bindevævsmassage ville kunne hjælpe mig, så jeg følte mig tryg og afslappet.

Bindevævsmassage er en behandling der hjælper kroppen til at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet. Bindevævet er kroppens depot for affaldsstoffer, fedt og alle de negative følelser. Netop disse har været noget jeg har kæmpet lidt med den senere tid. Som faste læsere nok ved, så har jeg i nogle år været ramt af en svær depression og angst. Den type sygdom har gjort mig ekstra opmærksom på mig selv og på at stoppe op, hvis noget føles forkert. Det var jeg ikke god til før og det har uden tvivl været en af grundene til, at det hele kom så vidt.
Jeg er (7 9 13) aldrig ramt af sygdom og mit humør er altid godt, men pludselig begyndte trætheden at tage til, det blev sværere at stå op om morgenen, eftermiddagene virkede uoverskueligt lange og aftenerne bød på total træthed og udmattelse. Jeg oplevede muskelspændinger og en træthed i kroppen, som jeg ellers har været fri for det seneste år. Derfor begyndte mine alarmklokker at ringe.

Men det store spørgsmål er så nu: Kan jeg mærke en forskel?
Og svaret er ja. Ja det kan jeg virkelig.

Allerede lørdag morgen da vækkeuret ringede og jeg skulle på arbejde, følte jeg ikke samme træthed. Min krop må virkelig have arbejdet hen over natten. Som dagene er gået den seneste uge, har jeg mærket et voksende overskud. Min træthed er lige nu ikke-eksisterende, kun når klokken bliver 23 og det er tid til at gå i seng. Jeg har haft overskud til at lave ting efter arbejde, til at være social og mit humør har været meget bedre. Det har virkelig været en god uge, kan jeg ærligt sige. Det er første gang i flere måneder, at jeg ikke føler mig udkørt og nærmest kvæstet på en fredag. Næste gang jeg begynder at føle mig træt, irritabel og øm i kroppen, så ved jeg hvad der virker og jeg vil ikke tøve et sekund med at bestille endnu en omgang bindevævsmassage, så jeg kan få renset ud i kroppen og få ny energi.
Næste gang vil jeg også love mig selv, at jeg ikke venter lige så længe!

Gør noget godt for dig selv – du har sikkert fortjent det mindst lige så meget som jeg havde. Vi skylder os selv og vores nærmeste at passe på vores helbred. Der findes så meget godt du kan gøre for dig selv – så gør det ♥
Bor du i eller i nærheden af Sønderborg, så kan jeg virkelig kun anbefale jer Sundhed Syd.

God weekend søde venner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% PÅ ALT - OGSÅ NYHEDER