Det nye Bekko - Spar 20% hele weekenden

Bløde kanelsnegle uden tørre kanter


Okay, jeg er nødt til at dele en helt fantastisk opskrift med jer. Nu har jeg i flere uger haft lyst til kanelsnegle, efter at have set billeder af sammenbagte snegle florere på de sociale medier og nu har jeg den seneste uge prøvet mig frem med to forskellige opskrifter. Jeg har fundet min klare favorit og den tænkte jeg, at jeg ville dele med jer sådan en gråvejrs lørdag.

Dej:
50 gram gær
2 deciliter mælk
450 gram hvedemel
100 gram smør
50 gram sukker
1 æg

Fyld:
150 gram smør
75 gram sukker
75 gram brun farin
3 teske kanel

Pensling:
1 æg

Lun mælken og opløs gæren heri, tilsæt derefter æg, smør og sukker. Til sidst tilsættes mel, men pas på – dejen skal slippe skålen, men må ikke blive for tør. Der skal bruges et sted mellem 4-500 gram. Dejen æltes godt sammen. Lad den hæve i 20 minutter på et meldrysset bord.

Bland blødt smør, sukker, farin og kanel til fyldet.

Rul dejen til en rektangel og fordel fyldet jævnt. Rul sammen og skær sneglene ud i cirka 2 centimeters tykkelse.

For en springform med bagepapir og fordel sneglene i formen med et lille mellemrum mellem hver. Lad dem efterhæve i yderligere 20 minutter, inden sneglene pensles med æg.

Bag kagen ved 225 grader til de er gyldne. Cirka 10 minutter.
dsc00223 dsc00232 dsc00233 dsc00234

Når kagen er afkølet kan den med fordel dekoreres med glasur.
Velbekomme ♥

dsc00244 dsc00249

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye Bekko - Spar 20% hele weekenden