Hvis jeg var modig ..

Første efterårsnyheder fra Kähler

Første efterårsnyhed fra Kähler er nu tilgængelige i butikkerne. Det er den ikoniske Omaggio serie der er blevet lanceret i en virkelig flot blå nuance. Farven er en kølig stålblå, der passer perfekt ind i det nordiske univers. Jeg elsker Kählers tidløse designs og de bløde, klassiske former. Den blå farve ser fantastisk godt ud på de hvide keramik vaser, lysestager og skåle. Jeg kunne sagtens forestille mig, at nogle af nyhederne vil rykke ind herhjemme. Blå er min favorit farve, altså hvis hvid, grå og sort ikke tæller. Farven kommer til at være virkelig flot sammen med den nye farvede Hammershøi serie i glas og de blå Omaggio vaser i glas, som længe har pyntet herhjemme.
023 027_3 omaggio-blue-ceramic-aw17_9_2 025
Hvad synes du om den nye farve på Omaggio serien? ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg var modig ..