Seks lækre ure til efteråret og 20% rabat

Hvis jeg var modig ..

Så skiftede jeg stilen i hele huset hver eneste sæson og integrerede alle tidens lækre trends og tendenser. Måske handler det ikke så meget om at være modig, men nok mindst lige så om at tænke fornuftigt og økonomisk. Samtidig så er jeg bare forelsket i den lyse, nordiske og klassiske indretning, så jeg ville nok hurtigt fortryde og gå tilbage. Men lad os bare holde os til overskriften og sige HVIS jeg var modig (og rig), så løb jeg direkte ud for at investere i mørke farver til efteråret. Jeg er fuldstændig forelsket i de dunkle og brændte nuancer, der spiller fantastisk samen med guld, messing og levende lys.
Hvis ikke jeg kan vælge basisfarverne sort, hvid og grå – så er jeg uden tvivl langt mere til bordeaux, sennepsgul, mosgrøn og navyblå end lyse pasteller. Jeg elsker dét de mørke, dybe og spændende farver gør ved tøj, tasker, interiør og møbler. Det virker så eksklusivt og luksuriøst. Personligt føler jeg mig så fristet til at shoppe denne stil lige nu.
skaermbillede-2017-09-09-kl-15-36-21
Jeg er vild med kombinationen af brændt bordeaux og gylden messing. Jeg elsker AYTM, Nordal og Gubi designs og måde at lege med farverne på. Sammen spiller det til perfektion og jeg ville vitterligt ønske, at jeg kunne gå nedenunder og vores stue var forvandlet til et drømmende vinrødt univers, bare hen over efteråret. Jeg ville elske at skifte puderne ud, gemme min trellebænk og grå Block Table fra Normann væk for en stund, for at nyde den ægte og inderlige efterårshygge sådan en fornyelse kunne give. Jeg tvivler på det ville være billigt og hvor længe jeg vil være istand til at undvære det lyse og naturlige rum, hvor jeg plejer at slappe af og sænke skuldrene. Jeg må hellere holde de mørke farver på mine sweatre for i år og gennemtænke sådan en omstændig fornyelse, som det ville være lidt længere, før jeg kaster mig hovedløs ud i noget fordi jeg har ladet mig friste og inspirere, for gud ved hvilken gang.

Lader i jer også friste af tidens tendenser? Eller har du fulgt en trend du hurtigt fortrød?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seks lækre ure til efteråret og 20% rabat