Det handler om at tænke positivt

Seks lækre ure til efteråret og 20% rabat

Reklame.

Hej søde venner. Jeg har haft et lækkert indlæg i ærmet til jer, som jeg har glædet mig til at dele.
Den seneste tid har jeg brugt en del flere penge på tøj, støvler, smykker og makeup, end på boligtilbehør. Det ligner slet ikke mig og jeg ved ikke helt hvorfor, men en ny sæson kræver også en opgradering af garderoben og udseendet tænker jeg. Det har i hvert fald været den bedste undskyldning jeg kunne komme op med. Efteråret byder på nye farver og særlig karrygul/sennepsgul, kært barn har mange navne, er jeg blevet fuldstændig vild med. Jeg elsker den gyldne og varme nuance, der minder om efterårets smukke blade der daler fra træerne når vinden blæser. Den brændte gule farve er smuk med guld, sølv, sort, hvid, grå og navy. Alle de farver jeg elsker! Farven begyndte for alvor at vokse på mig gennem arbejde og nu har jeg altså den seneste uge præsteret både at købe en sweater og en uld cardigan i den flotte brændte og lækre gule nuance. Al den snak om gul er måske også et hint om mit personlige favoritur på denne collage. Jeg er fuldstændig forgabt i det smukke ur fra Cluse med gul rem. Det her indlæg skal handle om ure. Herhjemme samler vi – både Casper og jeg. Jeg synes et ur er verdens bedste gaveidé og den ene ting, der kan tage et outfit til et nyt niveau. For mig er det vigtigt at have flere ure at skifte mellem og jeg har længe været virkelig glad for Daniel Wellington. Så glad, at min samling tæller otte forskellige modeller. Mit favoritmærke til herreure er uden tvivl Gant. Smukkere og mere elegant design fås bare ikke.

Jeg har samlet en collage med seks lækre ure fra Watchfelt, der kunne pifte et hvert efterårs outfit op og som jeg ville elske. Faktisk har jeg det Daniel Wellingtons Classic Petit med lænke og det hvide Bondi ur, som jeg elsker at bruge med et par hvide sneakers eller en bluse med hvide striber. Jeg synes de er super feminine og skønne.
Hvis jeg skulle vælge et ur, som jeg ville købe nu og her, så blev det som sagt det gule. Jeg synes virkelig Cluse laver nogle ret fede ure til kvinder. De minder lidt om Daniel Wellington og måske er det netop derfor jeg så godt kan lide dem.
Direkte link til de seks smukke ure:
Daniel Wellington Classic Petite / Gant / Daniel Wellington Classic Bondi
Cluse Mesh Silver/Black Cluse Mustard Brown / Chris Copenhagen

Netop nu fejrer Watchfelt fødselsdag og derfor kan du hele weekenden spare hele 20% på alt der ikke i forvejen er nedsat. Jeg har benyttet mig af rabatten allerede og har købt en fødselsdagsgave til Casper. Godt nok fylder han først år den 7. oktober, men man skulle da være et skarn, hvis man spildte chancen for et godt tilbud. Mangler du et nyt ur eller er du på udkig efter en gave til ham/hende du holder mest af? Så klik forbi www.watchfelt.dk og brug koden BIRTHDAY, men skynd dig – koden udløber søndag til midnat.

God shopping

Hvis vi går efter vintageure, så kan du finde salg af brugte ure online her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om at tænke positivt