Min personlige favorit blandt Kählers AW17 nyheder

Autumn: Bring it on

Jeg kan næppe være den eneste der sidder tilbage her sidst i august og tænker: Hvor blev den danske sommer af?
Denne sommer har vitterligt ikke vist sig fra sin gode side og jeg kan hurtigt konstatere, at det blev første og eneste sommer nogensinde jeg har i sinde udelukkende at tilbringe i Danmark. Jeg synes faktisk det er trist, de seneste år har jeg glædet mig og set frem til lune sommeraftener på terrassen, grillmad, søde jordbær og sene aftener på stranden, så hundene kan bade. Jeg kan tælle det på én hånd, hvor mange af disse ægte sommeraftener vi har haft i år og øv hvor er det kedeligt. De seneste otte måneder har føltes som en lang årstid uden frost og rigtig varme. Årstidernes skiften er ellers noget af det jeg elsker og værdsætter mest ved Danmark, derfor tror jeg også at jeg de sidste år er blevet mere og mere taknemmelig for efteråret. Det svigter aldrig. Bladene skifter farve inden træerne smider dem i gyldne bunker på den fugtige jord. Vi kan altid regne med blæst, storm og regn. Før kunne det gøre mig så deprimeret, men ikke længere. For hel ærlig, det er da verdens allerbedste undskyldning for at hygge sig indenfor og være sammen med dem man holder mest af. Det giver anledning til at se film og serier, til at kravle under en plaid med varm kakao eller te, tænde stearinlys og online-shoppe. Jeg har allerede købt uldsweater, hue og halstørklæde, jeg har købt et par lækre støvler og set mig varm på de første mange AW-nyheder til boligen. Jeg ser virkelig frem til at kalenderen skriver 1. september. Udover det endelig er efterår, så kan vi se frem til at møde en lille ny niece indenfor nærmeste fremtid. Jeg glæder mig til gåture i skoven med hundene, til at spise brombær vi plukker undervejs, til at komme drivvåde hjem og tage et langt bad, til at sætte tænderne i et rødt og sprødt æble, der er saftigt og surt. Åh der er så meget jeg ser frem til de kommende måneder. Efteråret afslutter vi med en ferie i New York, for at juleshoppe og byde vinteren velkommen. Årets sidste måneder kommer til at flyve afsted er jeg sikker på. Jeg glæder mig til julen og alt den fører med sig. Overraskelserne, forventningerne, spændingen, traditionerne, glæden og kærligheden. Jeg glæder mig virkelig til at mærke julefreden sænke sig, men før vi ser os om og har nået at nyde det fuldt ud, så er det nytår og kalenderen skriver 2018. Hvad synes du er det bedste ved efteråret? ♥ dsc00080 dsc00077

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min personlige favorit blandt Kählers AW17 nyheder